Magazin > Horoskop in Numerologija
12584 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 16. junija 2024

astrologija, astronomija Profimedia
Psihično stanje in počutje se postopoma izboljšuje, zato boste obdani s prijetno energijo.

Stvari se bodo začele premikati vendar ne po naključju, temveč zato, ker se boste tako odločili. Zadovoljstvo se bo prepletalo na področju ljubezenskih odnosov in družine. V družbi se boste počutili sproščeno, še posebej tam, kjer boste lahko spontano razglabljali o svojih dogodivščinah. Tokrat ne boste z ničimer obremenjeni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne boste pripravljeni brati med vrsticami, želeli boste konkretne odgovore, s katerimi bi se lahko v prihodnje zavihteli v bolj razgibane odnose. Ljubezen vas bo pomirila ter navdihnila.

BIK 
Težko obdobje se je končalo. Z energijo lune v tehtnici boste lahko le še napredovali, ljubezen pa se bo neovirano razcvetela v tisto smer, ki vas lahko popelje v neverjetno globino.

DVOJČKA 
V domačem okolju lahko zahtevate nekaj konkretnega, nekaj, kar vas bo prepričalo v napredek. Pričakujte nesporazume, predvsem tisti, ki boste želeli čim prej nekaj dokončati. 

RAK 
Sprva se boste soočili s težavami v družinskem okolju, potem pa prihaja z energijo lune v znamenju tehtnice pomemben preobrat v prijetno smer, obarvan z iskreno komunikacijo.

LEV 
Pretiran pohlep vas ne vodi nikamor, zato si čim prej poiščite pravo mejo, do katere se lahko pomaknete. Vsaki zadevi se boste v domačem okolju posvečali izredno natančno. 

DEVICA 
Pustite se na področju ljubezni z luno v tehtnici presenetiti in ne zavrnite možnosti za prijeten pogovor v dvoje. Majhne in prijetne stvari bodo zopet postale zelo pomembne.

TEHTNICA 
Razmislite, kaj bi lahko storili, da bi bilo doma, kjer se zadnje čase vrstijo razne napetosti bolj ustaljeno in sproščeno. Na čustvenem področju boste nekoliko bolj občutljivi. 

ŠKORPIJON 
Pazite, da ne boste nekomu razkrili preveč in kasneje vse skupaj močno obžalovali. Več časa boste namenili odločitvam, povezanim z ljubezenskim življenjem in osebnim napredkom.

STRELEC 
Prijatelji vas bodo spraševali za nasvete, ker dajete občutek, da vedno vse veste. Samski boste čutili, da še niste pripravljeni na razmerje, zato se boste izognili vsem poskusom zapeljevanja. 

KOZOROG 
Dobili boste zanimiv namig, ki vas bo prepričal, da v domačem okolju nekomu končno prisluhnete. Ljubezen bo imela kljub iskreni energiji lune v tehtnici več različnih obrazov. 

VODNAR 
K pogovoru boste pristopili na povsem napačen način. Vendar ne skrbite, saj se bo s prijazno energijo lune v tehtnici na koncu vse obrnilo v pravo smer. Čustva bodo iskala potešitev.

RIBI 
Prijetna vibracija lune v znamenju tehtnice bo ustvarila nežno ter s sočutnimi energijami obarvano vzdušje, pomembno vam bo predvsem to, da se počutite spoštovano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.