Magazin > Horoskop in Numerologija
602 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 18. avgusta 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Analizirali boste osebne zasebne misli in impulze, ki jih morda ne delite vedno z drugimi.

Na področju čustev bo delovanje zaradi konjunkcije med Luno in Plutonom občutljivo ter intuitivno. Energija, ki jo boste zaznavali vam lahko pomaga določena prepričanja razbiti in ponovno zgraditi. Razkriti boste želeli, kdo ste in kam v resnici plujete. Vibracije boste lažje zaznavali, ter si jih na svoj način razlagali. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Preveč ste glede situacije, v katero vas je nekdo spretno potegnil, zaupali le svojemu občutku, zato ne bodite presenečeni, če se bo z energijo lune v vodnarju vse obrnilo na glavo.

BIK

V ljubezni pokažite več zanimanja, še posebej tisti biki in bikice, ki si zaradi številnih drugih obremenitev za čustveno zgodbo v kateri se nahajate že dolgo niste vzeli časa.

DVOJČKA

Zaradi notranjega nemira, ki se bo prepletal skozi dan, so možni konflikti tudi tam, kjer se običajno dobro razumete. Večer vam bo bolj naklonjen, saj se boste znali prilagoditi.

RAK

Počutili se boste odlično, tudi če imate na določenih področjih težave, boste zaradi lune v znamenju svobodnega vodnarja zadovoljni s tem, kar se vam v tem trenutku ponuja. 

LEV

Tekmovalni duh ne bo najbolj aktiven, zato se boste želeli, čeprav bodo od vas po tihem pričakovali, da prevzamete vajeti zadrževati bolj v ozadju. Tudi opazovanje je lahko koristno.

DEVICA

Ker vam je žal, da bi zapravili nekaj zanimivih priložnosti, se boste ves čas vrteli v krogu in brskali v različnih smereh. Na področju ljubezni se boste odločili stopiti korak naprej.

TEHTNICA

Danes vas nihče ne bo prepričal, da bi se nenavadni priložnosti odpovedali, saj vas bo energija lune v znamenju vodnarja vztrajno vabila tja, kjer je pestro, spontano in zabavno. 

ŠKORPIJON

Na obzorju zaradi prijetnih vibracij lune v vodnarju ni večjih težav, čas je, da se prenehate obremenjevati s preteklostjo in se čim prej usmerite v bolj pozitivno prihodnost. 

STRELEC

Pogum bo potreben, ko boste želeli pristopiti osebi, ki je hladna in zadržana. Z reševanjem težkih in kompleksnih zadev se ne boste preveč vznemirjali, raje se boste umaknili. 

KOZOROG

Najbolj pomembno bo, da brezkompromisno vztrajajte, tudi ko boste naleteli na ovire. Na čustvenem področju boste nagnjeni k sproščenim pogovorom in spontanim dogodivščinam.

VODNAR

Karkoli bo nekdo od bližnjih storil, vam bo ugajalo in končno lahko najdete rešitev, po kateri vsi že nekaj časa nestrpno hrepenite. Domače okolje bo tokrat prav prijetno zavetje.

RIBI

Nekaj, kar je povezano s preteklimi dogodki, vas očitno še ni dovolj izučilo, zato bodite bolj previdni in se ne vračajte tja, kjer ste že naleteli na ne sprejemanje in razne nesporazume.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.