Magazin > Horoskop in Numerologija
3308 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 18. junija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Pričakujte tople besede, globoke zaznave ter odločitve in ustvarjalnost.

Tiste, ki vas bodo obkrožali, boste razveseljevali z edinstvenim pogledom na življenje. V odnosih s prijatelji ter v ljubezni boste obdani s popolnim zaupanjem. Znebite se vsega balasta, katerega ne želite nositi s sabo v nov cikel, kljub temu pa se v ključnih trenutkih postavite zase, saj bo zelo pomembno izoblikovati lastno mnenje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Pomembno bo, da se dopoldne, ko bo luna še v znamenju dvojčkov umirite in počakate na pravi trenutek. Radi bi se podali v akcijo, toda ne boste se pripravljeni prilagoditi in popustiti.

BIK 
V ospredje stopajo intenzivnost, pogum in spremembe po katerih hrepenite. V odnosih bo na trenutke prisotna večja napetost, vendar lahko z nekaj zdravega humorja vse skupaj zavihtite v pozitivno smer.

DVOJČKA 
Poiskali si boste možnost za nove stike, posebno z nekom, ki je dovolj odločen in dinamičen. Tudi v domačem okolju nadaljujte spontano in brez pretiranega načrtovanja.

RAK 
Nikakor vam ne bodo ustrezali tisti, ki imajo glavno besedo v določenih situacijah. Preveč boste razdražljivi, namesto da bi si počasi poiskali izhod iz težav in komplikacij ter se razbremenili.

LEV 
Ob sproščenem dogovarjanju, ki vas bo presenetilo se boste počutili odlično. Všeč vam bodo predvsem osebe, ki so čustvene in spontano predlagajo nekaj navihanega. 

DEVICA 
Z energijo Mlaja pričakujte nekaj novosti v povezavi s pomembno zadevo. Pazite da se zaradi povečanega poguma zgodba, ki je za vas pomembna ne bo začela vrteti v negativni smeri.

TEHTNICA 
Nekdo vas bo povsem prevzel in očaral, še posebej, če ste se dolgo mučili v ljubezenskih zapletih in težavah. Ostanite zvesti sami sebi in prisluhnite svojim notranjim vzgibom.

ŠKORPIJON 
Poskusite z energijo Mlaja tam kjer ste še pred kratkim zaznavali napeto stanje  prepoznati svetle točke. Z nekom razmišljata podobno, zato rešujta zadeve skupaj, saj bodo rezultati še boljši.

STRELEC 
Vse se vam bo popoldne, ko luna prehaja v znamenje raka zdelo veliko bolj zapleteno, kot ste pričakovali. Zavedati se boste začeli, da ste v določen odnos vložili premalo, da bi se karkoli premaknilo.

KOZOROG 
Samski kozorogi in kozoroginje boste s strani nasprotnega spola zelo zaželeni. Ujemite prijetne, s strastjo obarvane utrinke, krajši nesporazum, ki prihaja nepričakovano bo le začinil vse skupaj.

VODNAR 
Čeprav vam to ne bo najbolj všeč, se boste morali v določeni situaciji bolj poglobiti. Prihajaj razčlenjevanja, kar vam bo omogočilo še eno priložnost v odnosu, o katerem razmišljate že nekaj časa.

RIBI
Ne morete se pravilno odločiti, saj se dogaja preveč stvari hkrati. Odprite oči in se usmerite k sreči. Okoliščine prinašajo pojasnitev za nekaj, o čemer ste dolgo razmišljali. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.