Magazin > Horoskop in Numerologija
11873 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 19. maja 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Z veseljem in navdušenjem boste življenje zajemali z veliko žlico.

Skromni boste, zato vam bo dovolj, da ste lepo sprejeti ter obdani s smehom. Mikala vas bodo družabna srečanja, znali se boste sprostiti in si zaželeli nekaj lepega. Notranji občutek vam bo pravi čas prišepnil, kaj je tisto, kar vam lahko na področju ljubezenskih odnosov polepša dan. Zmede vas lahko le, če bodo od vas zahtevali hitre odločitve. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Odnosi s starejšimi bodo zajadrali v lepše energije, saj vas spremlja luna v znamenju tehtnice. Tokrat samo prisluhnite in imejte v mislih, da vsaka prijazna beseda vedno šteje.

BIK 
Z energijo lune v tehtnici boste veseli, tudi zato, ker se boste znebili razlogov za dvome in nezadovoljstvo. Lažje kot včeraj boste sposobni uskladiti čustva z racionalnim pogledom.

DVOJČKA 
Žal se bo treba odpreti neljubim spremembam, ki bi jih najraje preskočili, vendar ne skrbite, saj vas bo energija lune v tehtnici pravilno usmerila. Pridih iskrene besede bo najboljša izbira.

RAK 
Težko se boste, će na področju čustev niste zadovoljni, zadržali pred izbuhom, vendar se skušajte kljub vsemu izogibati nervoznih energij. Mir boste našli z lahkotnim branjem.

LEV 
Čeprav dobro poznate vse okoliščine, prav tako vas vodi harmonične vibracija lune v tehtnici, se dan ne bo zavrtel v najboljši smeri. Skušajte se vsaj zvečer malce razbremeniti.

DEVICA 
Zavedati se boste začeli, da so družinske odločitve ne glede na vse vaše želje in napore vendarle v rokah drugih. Čeprav boste čutili nazadovanje, naj vas to ne pahne v slabo voljo. 

TEHTNICA 
Ne bodite nemirni, saj lahko s pomočjo energije lune v svojem znamenju pridobite prave rešitve v zvezi z načrtovanjem družinskega dogodka. Pohvalili vas bodo za iznajdljivost.

ŠKORPIJON 
Kljub prijetni energiji lune v tehtnici opravičila, ki ga pričakujete od nekoga izmed domačih ne boste doživeli. Ne trudite se preveč z vzpostavljanjem in krepitvijo odnosov. 

STRELEC 
Oseba, za katero pričakujete, da vam bo določene stvari razložila, ne bo pripravljena na pogovor. Lahko se zgodi, da se vam bo celo izmaknila s kakšno majhno lažjo, kar vas bo razjezilo.

KOZOROG 
Na področju osebnostne rasti se bližate napredku, zato se boste z veseljem potopili branje kakšne težje knjige, ki vas lahko v prihodnje popelje do številnih zanimivih spoznanj.  

VODNAR 
Odločili se boste, da si boste ne glede na dogajanje spočili in si ponovno nabrali energije za napredek, ki vam neprestano šviga po mislih. Ne pozabite na nekoga, ki čaka, da ga pokličete.

RIBI 
Uporabite, ko se bo potrebno o nečem pogovoriti prijetne besede in nikar preveč ne izzivajte sogovornika. Nekaj se vas bo na področju ljubezenskih odnosov dotaknilo bolj, kot ste upali. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.