Magazin > Horoskop in Numerologija
8554 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 19. novembra 2023

horoskop, astrologija Profimedia
Dokopali se boste do notranjega spoznanja, v zvezi s tem, kaj v resnici zahteva ter želi vaše srce.

Preobrazbe bodo povezane z osebnim dojemanjem pomembnih situacij. Če nečesa ne boste razumeli, se ne bojte ponovno postaviti vprašanja. Nihali boste med skrajnostmi, kljub temu skušajte na področju ljubezni dovoliti močnim občutkom, da tečejo skozi vas, ne da bi vas prevzeli ali obremenili. Bistvenega pomena na poti do višjih vizij bo popolna zbranost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ljubezensko oziroma partnersko življenje boste naselili z dvomi, v mislih pa bo kljub luni v znamenju vodnarja prevladovala negativnost. Nadzorujte vse, kar se vam podi po glavi, predvsem pa pazite na skrite misli.

BIK 
Zaradi lune v vodnarju obstaja velika verjetnost, da se vam javi nekdo, ki je povezan s tujino. Dan bo razigran in vi zadovoljni z določenimi situacijami, ki se bodo odvijale v zanimivi smeri.

DVOJČKA 
Še pred kratkim ste bili prepričani, da se vam nekaj ne more zgoditi, vendar boste kljub temu deležni presenečenja in zanimive situacije. Če ste v kakšni večji dilemi, vprašajte koga za nasvet. 

RAK 
Z mislimi se vrtite v krogu, iz katerega boste sami le težko izstopili. Možnost prenagljenih odločitev bo zaradi lune v znamenju vodnarja povečana. Nikar se ne zaganjajte v napačne zadeve.

LEV
Zaradi vznemirjenosti, ki jo boste čutili, vam lahko besede uidejo z jezika, v tem primeru se raje zadržite. Ob tem nikar ne dovolite, da zapadete v pesimizem in da vas zapusti potrpljenje.

DEVICA
Vsepovsod bo veliko hrupa in vi se boste z lahkoto v domačem okolju vključili v situacije. Glede na to, da ste se v zadnjem času dobro pripravili na določena soočenja, vas bodo sedaj pustili na miru.

TEHTNICA
V današnjem dnevu se vam bodo zaradi lune v znamenju vodnarja pojavljale nepredvidljive zadeve. Želeli si boste manjših novosti na srčnem področju, saj ste od obstoječih situacij že pošteno utrujeni.

ŠKORPIJON
Običajno ste med tistimi, ki skrbijo, da vse teče po načrtih, zdaj pa imate priložnost, da se vloge zamenjajo. Čas je, da začnete bolj gledati nase in si privoščite nekaj prijetnega. V večernih urah boste umirjeni.

STRELEC 
Zaradi vpliva lune v vodnarju se bo na več področjih veliko dogajalo. Če svojih sanj ne morete uresničiti, si jih vsaj pričarajte v mislih. Z dobrim humorjem boste ves dan v središču pozornosti.

KOZOROG
V mislih se boste odločili, da popravite določene napake iz preteklosti. Namesto da iščete napake, začnite gledati na vse skupaj bolj optimistično, jutri je zopet nov dan, ki prinaša nove priložnosti.

VODNAR
V ljubezni se bo dogajalo nekaj, kar vas bo vznemirjalo. Svoje občutke zaupajte in se odkrito pogovorite. Nekoliko boste razočarani, saj se dan nikakor ne bo odvil tako kot ste pričakovali. 

RIBI 
Z veseljem in brez slabe vesti si boste privoščili počitek, morda lenarjenje, v vsakem primeru pa to, kar dejansko potrebujete. Skrivnosti nastajajo in se razblinjajo. Tiste, ki jih poznate, boste spretno skrivali. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.