Magazin > Horoskop in Numerologija
9121 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 2. junija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Počutili se boste močno, privlačno in pogumno.

Prihaja pravi trenutek, da prevzamete pobudo in delujete strastno, ko se vaša čustva prebudijo. Svoje hitre instinkte in borbenost boste znali uporabiti v ustrezni smeri, kjer boste začutili negativno energijo, se ne boste izpostavljali. Prekinite z omejitvami in navideznimi mejami, ki vam preprečujejo, da bi živeli v obilju. Naj vas ne bo strah slediti vzgibom, ki vas bodo popeljali v brezskrbno načrtovanje prijetnih stvari. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Trenutno ni primeren čas, da uveljavljate svoje pravice, saj boste kljub temu, da bo dan polepšala luna v vašem znamenju notranje preveč vznemirjeni zaradi dogodkov preteklih dni.

BIK
Težko se boste prilagodili na situacije, ki vam bodo zaradi kompliciranja in pretiranega analiziranja tistih, ki vas obkrožajo, kradle energijo. Na provokacije se ne odzivajte preveč agresivno.

DVOJČKA
Na čustvenem področju boste nezadovoljni, saj se boste znašli v resni dilemi, ali verjeti ali ne. Če se želite naporni energiji in raznim dokazovanjem izogniti, raje poklepetajte s prijatelji.

RAK
Sami boste sebi težko ostali zvesti, saj vas bodo simpatične priložnosti v mislih posrkale vase. Hitreje ter lažje se boste sprostili ob ugotovitvi, da ste preprosto zadovoljni s sabo.

LEV
Sami se boste želeli prepričati o nečem, kar v družinskem okolju ponovno sili na plano. Jasno in odločno izrazite to, kar vam govori srce, saj bodo besede zelo dobro sprejete.

DEVICA
Z energijo lune v znamenju ovna se prenehajte izgovarjati in naredite korak, na katerega se že dlje časa skrbno pripravljate. Naredili boste nekaj lepega, s čimer boste nekoga razveselili.

TEHTNICA
Odločite se, da nekoga presenetite, preden bo prepozno. Še vedno preveč razmišljate o čustveni zadevi, ki vas je obremenila, namesto da bi se z nasmeškom podali v akcijo. 

ŠKORPIJON
Razpoloženi boste in z luno v ovnu zelo komunikativni. Naključno boste srečali nekaj zanimivih ljudi ter prišli do spoznanja, da vam mnenja drugih v resnici veliko pomenijo.

STRELEC
Zmotilo vas bo, da se v domačem okolju vedno znova se pojavljajo situacije, ki si jih nikakor ne znate razlagati. Poskrbite, da se bo konflikt na področju družine hitro umiril.

KOZOROG
Uporabite svoje sposobnosti ter vztrajnost v domačem okolju. Nikar ne bodite ljubosumni, čeprav se vam bo zdelo, da vam nekdo že nekaj časa ne vrača pozornosti v enaki meri.

VODNAR
Če boste pri pomembnem pogovoru uporabili pravo taktiko, boste zadovoljno nadaljevali, stkali dobre povezave in se, namesto da bi bili nervozni, nasmehnili vsemu skupaj.

RIBI
Če ste nekoga pred kratkim užalili, je najboljša rešitev, da se opravičite in pogovorite. Pomembno bo, da ste povezani s sabo in svojim notranjim intenzivnim doživljanjem.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.