Magazin > Horoskop in Numerologija
1185 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 21. julija 2024

astrologija Profimedia
Pričakujte z energijo Polne lune nenavaden dan, v katerem se lahko nekaj popolnoma spremeni.

Številni pogovori bodo dobro stekli, vendar globokih domnev ne pričakujte, saj se bo vse skupaj odvijalo bolj na površinski ravni. Tudi na ljubezenskem področju bo marsikaj spolzelo mimo vas, saj ne boste imeli energije, da bi spraševali o vzrokih. Nežne vibracije bodo v pomoč pri odločanju, znali se boste tudi prilagoditi in popihati na dušo tistim, ki si to zaslužijo. Razmislite tudi o tem, da bi nekomu dovolili več. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z energijo Polne lune prehajate v obdobje večjih sprememb, ki se bodo dotikale globokih preobrazb na ljubezenskem področju. Zaželeli si boste bolj čustveno bogato pot.

BIK 
Kljub Polni luni se boste trudili poiskati pravo bistvo, tisto, ki je drugim očem morda celo nevidno. Dobra volja, ki bo prisotna v družbi, bo pozitivno vplivala na vaše počutje. 

DVOJČKA
Uživali boste kot že dolgo ne, saj boste, kljub temu da bodo vsi nemirni navihani, sproščeni in pripravljeni za razigrane podvige. V ljubezni se boste srečali s toplejšimi čustvi.

RAK 
Prebudite z energijo Polne lune svoje speče čute, ter se intenzivno poglobite v reševanje zapletenih situacij. Ves čas boste sestavljali, razmišljali, skratka na vsak način boste želeli nekaj spremeniti. 

LEV 
Kljub temu da bo energija Polne lune obremenilna, ne posedajte križem rok in ne čakajte, da se bodo zadeve rešile same od sebe. Najprej razčistite s svojimi čustvi ter občutki.

DEVICA 
Zaradi vpliva Polne lune boste usmerjeni v situacijo, ki zahteva soočenje ter več prilagajanja. Prebuja se tudi ljubosumje, ki ga boste na iznajdljiv način znali dobro prikriti.

TEHTNICA 
Počutje bo kljub Polni luni stabilno, saj boste zaupali sebi in svojim občutkom. Navidezna sila, ki vas bo vodila k občutku, da je trenutno vse, tako kot bi moralo biti, bo vaša popotnica.

ŠKORPIJON 
Radi bi doživeli nekaj vznemirljivega, zato se, ko boste dočakali nenavadno povabilo, nikar ne zadržujte. Ker se boste odločili za spontan in iskren korak vam ne more spodleteti.

STRELEC 
Razburjenje, ki se bo zaradi Polne lune v družinskem krogu zaradi nepomembnih malenkosti stopnjevalo, bo tokrat zelo težko umiriti. Pazite, kako boste ocenili dogodke, ki vam še vedno niso jasni.

KOZOROG 
Izkazali se boste pri vsem, kar zahteva prilagodljivost. Slabe stvari vas ne bodo zanimale, opustili boste le nekaj, za kar še prek kratkim niste čutili prevelikega navdušenja.

VODNAR 
Premislili se boste glede določene zadeve, a pazite, da ne boste zaradi vpliva Polne lune odreagirali preveč napadalno. Želite si več počitka, vendar se bo nemogoče sprostiti.

RIBI 
Nekaj vam ne gre od rok tako, kot bi si želeli, vendar nikar za vse ne krivite vpliva Polne lune. Prosti čas boste preživeli bolj v samoti, saj boste imeli občutek, da vas mnenja drugih nervirajo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.