Magazin > Horoskop in Numerologija
2337 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 25. avgusta 2024

horoskop Profimedia
V vse, kar se bo dogajalo, bodo vključena intenzivna čustva.

Postaviti se zase in vztrajati bo tokrat misija nemogoče, zato odnehajte prej, kot se znajdete v napeti poziciji. V domačem okolju vas lahko zmotijo nepomembne malenkosti, ki jih še pred kratkim niste niti opazili. Privlačila vas bo razkošnost, okrepili boste samo izražanje, kar prebuja globoke občutke spoštovanja in predanosti, ki prinaša ustvarjalno razsežnost. Prebuja se dostojanstvo, zato boste od tistih, ki vas obkrožajo pričakovali spoštovanje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Obiskal vas bo val navdušenja, zato boste z lahkoto opravili vse, kar vam bodo doma naložili. Majhne skrivnosti, ki se že dlje časa prepletajo v notranjosti, boste želeli z nekom deliti.

BIK

Zaradi spremenljivega razpoloženja boste nihali iz ene skrajnosti v drugo. Poklicala vas bo zanimiva oseba, ki bo želela od vas, da ne dvomite več vanjo, ampak da ji zaupajte.

DVOJČKA 

Zelo se boste navdušili da bi se doma lotili popravljanja in urejanja stanovanja, vendar boste zaradi malenkosti, ki vas bodo za trenutek obremenile, tudi hitro izgubili navdušenje. 

RAK

Nekdo se bo s pretkanim pristopom želel izpostaviti na vaš račun, zato nikar ne zaupajte brezglavo v vse, kar se bo dogajalo. Na področju čustev boste zelo umirjeni.

LEV 

Zaradi prijetne energije lune v biku vam bodo največ pomenili urejeni odnosi v domačem okolju, v katere boste vlagali več truda in pozornosti. Pustili boste prijeten pečat. 

DEVICA

Z luno v znamenju bika se boste dokopali do spoznanja, da na hitro ne morete doseči ničesar. Prebudite potrpežljivost in vztrajnost ter se v družinskem krogu o svojih podvigih najprej pogovorite.

TEHTNICA

Pričakujte pozitivne novice, posebno od tistih, ki vas cenijo. Na razpolago boste imeli dovolj časa, zato vsaj za trenutek ignorirajte dejstvo, da ste določenih situacij že naveličani. 

 ŠKORPIJON

Kljub luni v znamenju bika boste zaradi napornih misli, ki so povezane s preteklimi situacijami na čustvenem področju ves čas nemirni, nervozni in nekoliko neprilagodljivi. 

 STRELEC

Nikar se ne obremenjujte, če se bo nekdo ves čas spotikal ob vaše odločitve, saj bo glavni razlog zagotovo zavist. Z veseljem si boste vzeli več časa za ljubezen in strast.

 KOZOROG

Tehten premislek, ki ga bo omogočila energija lune v biku, vas lahko v naslednjih dneh popelje do oprijemljivih rezultatov. Spontani ter hitri koraki vam bodo kar naenkrat všeč.

VODNAR

Čeprav najraje delujete po svobodni poti, se boste tokrat želeli dobro organizirati, saj vas bo v notranjosti močno skrbelo, kako se bo zadeva, na katero računate na koncu razpletla.

 RIBI

Ugodna rešitev vas čaka tam, kjer jo najmanj pričakujete. Potrudite se, da boste gledali v pravo smer in skoraj vse se bo z energijo lune v biku zgodilo točno tako, kot ste predvidevali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.