Magazin > Horoskop in Numerologija
782 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 28. julija 2024

astrologija Profimedia
Ne odstopajte od svojih stališč in se začnite počasi približevati pravi resnici.

Ustavite se le tam, kjer je resnično vredno. Razvedrila vas bo čustvena skladnost, ki prinaša svetel pogled na medsebojne odnose. Obetajo se tudi prijetne spremembe in novosti, ki vas bodo še kako navdihnile. Bodite bolj budni, saj bo vse skupaj preveč mikavno. Močno boste z energijo Zadnjega krajca hrepeneli po gibanju, spremembi okolice in novih srečanjih. (Vir: horoskop.si)

OVEN 
Čeprav vam bo povabilo, ki ga boste deležni zanimivo, ne boste prepričani, ali bi ga sprejeli ali ne. Določene delovne zadeve boste pustili pri miru, kljub temu da bi jih morali dokončati.

BIK
Na zaplete, ki se bodo prebujali v družinskem okolju, se boste z energijo lune v svojem znamenju odzvali diplomatsko, saj se dobro zavedate, da je treba vse, kar je sporno najprej pretehtati. 

DVOJČKA 
Srečanje, ki se bo odvilo zelo spontano, bo prebudilo željo po ponovnem druženju. Vse vam bo veliko lažje, ko boste sprejeli, da nekaterim stvarem žal pripisujete prevelik pomen.

RAK 
Ne oklevajte v svojih mislih z večjimi odločitvami, ki vam lahko na daljši rok prinesejo uspeh. Spregledati bo potrebno možnosti za izbiro, čeprav boste še vedno nedoločni in trmasti.

LEV
Spletni klepet, ki bo žgečkljiv, vas bo usmeril v razigranost. Pustite se navdušiti in slediti sproščenemu delovanju. Zdravje bo področje, s katerim se ne bo treba obremenjevati. 

DEVICA
Nekaj, kar čakate, boste končno dobili in takoj vam bo odleglo, saj ste že utrujeni od raznih prošenj. Kočljive zadeve, povezane s čustvi, boste preložili, saj bi se radi popolnoma sprostili.

TEHTNICA 
Bodite z energijo Zadnjega krajca kar se da odprti in zadeve, ki vam jih bodo predlagali, pogumno udejanjite. Po pogovoru boste razmislili o pomembnih dejstvih in se končno razbremenili.

ŠKORPIJON 
Napak, ki so vas pred kratkim že drago stale, nočete ponavljati, vendar vas bo situacija prisilila, da ne boste več zavlačevali, ampak se boste ne glede na ostale posameznike želeli soočiti.

STRELEC 
Nekaj težavnega boste naredili na podlagi trenutnega občutka, kar se bo izkazalo za najboljšo izbiro. Da se zavarujete pred raznimi razočaranji, poskrbite, da bo vaš trud opažen.

KOZOROG
Na ljubezenskem področju boste zaradi napetih situacij v preteklih dneh malo bolj neodločni. Nečesa ne razumete, zato vse skupaj raje preverite, saj je ozadje popolnoma drugačno.

VODNAR
Nastopili boste z radovednostjo, toda delujte previdno in nikar ne sprašujte o kočljivih temah, saj bi lahko nekoga spravili v kočljiv položaj. Razveselilo vas bo tkanje vezi s prijetnimi ljudmi.

RIBI 
Da bi se izognili nepotrebnim napetostim in slabi volji, neobremenjeno poiščite pomoč pri nekom, ki vam bo pomagal razrešiti vse nakopičene dvome. Nikar se ne ustavljajte tam, kjer nimate dobrega občutka.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.