Magazin > Horoskop in Numerologija
270 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 29. septembra 2024

astrologija, napoved Profimedia
Analiziranje ter poglabljanje bo pomagalo urediti napetosti na osebnem področju, kar vas vodi k bolj intenzivnemu osebnemu razvoju.

Čut za odgovornost prinaša dobre rezultate in stabilno delovanje. Samokontrola in previdnost v medsebojnih odnosih lahko zavirata izražanje in vas postavita pred zoprno izkušnjo. Če se v misli prikradejo strahovi, sumi in razni dvomi, skušajte razmisliti, ali je vredno vztrajati.

OVEN
Samozavest bo zaradi prehoda lune iz leva v devico nihala ter presenečala vse, ki vas obdajajo. Marsikdo vas ne bo razumel, zato se lahko hitro znajdete v kočljivi situaciji.

BIK
Zjutraj, ko se bo luna še nahajala v znamenju leva, vas bo spremljal občutek, da lahko premagate vse, tudi občasno slabo voljo in nekoga, ki vas bo negativno presenetil s svojim odzivom.

DVOJČKA
Dopoldne vas ne bo zanimalo, kako se drugi počutijo, saj boste polni sebe in ponosni na svoja dejanja.  Želja, da bi v domačem okolju nekaj končali, vam bo podarila dodatni zagon. 

RAK
Potrebujete več razgibavanja, saj se v notranjosti kopiči velika količina energije. V ljubezenskih odnosih boste pogrešali več strasti, ki bi jo lahko v bistvu tudi sami prebudili.

LEV
Veselje vas bo držalo pokonci ne glede na to, kako se bodo drugi odzivali in obnašali. Dobro razpoloženje bo povezano, če ste samski s simpatijo, ki vam bo končno bolj naklonjena. 

DEVICA
V družinskem krogu bo prijetno, tudi ko boste morali rešiti nekaj kompliciranega, boste znali ohraniti nasmešek. Dobri prijatelji bodo tisti, ki vas bodo povabili na prijeten izlet. 

TEHTNICA
Vsaka stvar, ki se vam bo zgodila na področju čustev, vas lahko v notranjosti vznemiri, saj ničesar ne boste dojemali spontano. Nikar se ne ustavljajte tam, kjer zaznavate nemir.

ŠKORPIJON
Dan lahko preživite po svojem okusu, saj boste imeli dovolj energije tudi za nekaj, kar ste večkrat preložili. Največ sreče lahko pričakujete tisti škorpijoni in škorpijonke, ki ste že dolgo v razmerju.

STRELEC
Sprostite se in malce odmislite obveznosti, saj ste preveč obremenjeni z določenimi zadevami, ki bi lahko počakale. Izkušnje so vas pripeljale do tega, da je čim prej treba ukrepati. 

KOZOROG
Poskusite pridobiti v zvezi z osebo, ki je že dlje časa uganka več zaupanja, nikar pa ne odpirajte tematik, za katere že v naprej slutite, da na drugi strani ne bodo pozitivno sprejete.

VODNAR
Čeprav znate skoraj vedno misliti s svojo glavo, boste tokrat potrebovali dober nasvet nekoga ki vas pozna. Delovali boste nekoliko zmedeni, zato raje prestavite večje odločitve.

RIBI
Naj vam ne bo nerodno povedati, kaj vas v notranjosti moti ali muči. Dvomi naj ostanejo za zaprtimi vrati, saj vas le razžirajo. Če boste začeli bolj optimistično, lahko pričakujete boljše pogoje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.