Magazin > Horoskop in Numerologija
968 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 4. avgusta 2024

astrologija, napoved Profimedia
Lahko se sprostite, ter si z Mlajem malce oddahnete, tudi dogovorili se boste bolj spontano ter hitreje, kot ste pričakovali.

Razgibano delovanje in močna želja po raznolikosti vas vodita k novim dogodivščinam naproti. Medsebojni odnosi bodo vsebovali prijazen pristop, zadržite se le, ko bodo na vrsti zelo resne zadeve. Poskrbeli boste, da bo domišljija nenehno aktivirana, kar vam prinaša čustveno tolažbo. Počutje bo na višji ravni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nečesa pomembnega si ne znate sami razložiti, vendar nikar ne izgubite potrpežljivosti. Strah pred razočaranji in neuspehom se z energijo Mlaja umika iz obzorja.

BIK 
Ne ujemite se v past, bodite bolj prilagodljivi, povežite se z energijo Mlaja, ki striktno ločuje realno od nerealnega. Kmalu se bo izkazalo, da ste se glede nečesa pravilno odločili.

DVOJČKA 
Kljub Mlaju, ki prebuja pozitivno plat, boste brez pretiranega navdušenja. Prebujal se bo občutek, da vas dolgočasna rutina vleče navzdol, ter vam onemogoča spontane odločitve. 

RAK 
Priložnosti vas zaradi dobre energije, ki jo prebuja Mlaj, čakajo na vsakem koraku, le odločitve bodo bolj težavne. Povezane bodo tudi s preteklostjo, ki se je še niste popolnoma rešili.

LEV 
Nikar ob vsakem manjšem spodrsljaju ne izgubljajte živcev, raje se posvetite domačim obveznostim, potem prihaja na vrsto še ljubezensko življenje, ki bo zaradi Mlaja zelo strastno.

DEVICA 
Skušajte se prepustiti vsemu skupaj, brez dodelanih načrtov. Odleglo vam bo, saj bo jasno, da je tudi z vaše strani prisotna močna želja, da bi stvari zgladili na povsem umirjen način. 

TEHTNICA 
Nakopičena jeza bo najbolj izrazita v partnerstvu, saj se čutite zapostavljeni. Želeli boste soočenje in odgovore, kako naprej. Samski se boste z veseljem odzvali prijetnemu povabilu.

ŠKORPIJON 
Nikar se ne zapirajte med štiri stene, dan bo primeren za izlete, druženja ali za sprehod v gozdu. V ljubezenskih odnosih boste s spodbudno energijo Mlaja želeli napredovati.

STRELEC 
Čeprav bi se lahko sprostili, boste še vedno pod stresom, nemirni in neučakani. Skušajte se notranje umiriti s pomočjo energije Mlaja, ki bo na plano povabila tople vibracije.

KOZOROG 
Družina vam pomeni največ, vendar tokrat ne boste več popuščali. Odločili se boste, da se izognete raznim komentarjem ter začnete gledati nase. Poudarite lastno vrednost.

VODNAR 
Zmotila vas bo radovednost nekoga, ki vas ne pusti, da bi se o pomembni zadevi v miru odločili. Nikar ne dovolite trmasti energiji, da vas popelje v razne zoprne zaznave in konflikte.

RIBI 
Na čustvenem področju ste lahko z energijo Mlaja bolj sproščeni, še posebej, če boste podarili prednost odkritemu pogovoru. Brez slabe vesti preložite obveznosti, ki vam niso pisane na kožo. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.