Magazin > Horoskop in Numerologija
4449 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 7. novembra

astrologija, horoskop, napoved Profimedia
Pustite si nekaj prostora za tiste stvari, ki vas že nekaj časa obremenjujejo in vam kradejo spanec.

Ne dovolite si, da bi se nekdo preveč vtikal v vaše zasebne zadeve in vam načenjal teme, ki bi se jim najraje izognili. Skušajte delovati v pozitivni smeri, nikar pa prehitro ne sklepajte o pomembnih zadevah, saj ste lahko v veliki zmoti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Potrebujete močno motivacijo ter ljubezenski izliv in tudi dobili jo boste, prinaša jo luna v znamenju strelca. Tokrat se lahko dogovorite za nekaj dolgoročnega in zanimivega, obarvanega s čustvi.

BIK
Dovolj vam bo stranskih vlog, zato se boste odločili, da prevzamete glavno vlogo, ki smatrate, da vam pripada. Sprememba bo opažena in prejeli boste pozitivne komentarje.

DVOJČKA
Nečesa ne sprejmete in znova bi radi jasno izrazili svoje nestrinjanje. Previdni bodite, da se ne bi po nepotrebnem preveč zapletli z nekom iz širšega družinskega kroga, ki lahko vse skupaj zameri.

RAK
Dobili boste pravi namig in odprla se vam bo možnost za napredek na področju ljubezni. Vezani se boste spopadli s težavnimi nalogami, ki pa vam na koncu, ko bo vse za vami prinašajo razbremenitev.

LEV
Zbrali boste pogum in s pomočjo lune v strelcu spregovorili o svojih čustvih. Prijatelji, še posebno istega spola, vas bodo razumeli in vam izkazali podporo, ki bo izboljšala počutje.

DEVICA
Nekdo bo zaznal, da nekaj prikrivate, kar jih bo razjezilo. Čeprav morda še niste prepričani, da je to sploh pomembno, vam bo lažje, če se izpoveste. Vedite, da je le resnica tista vrednota ki vedno prevlada. 

TEHTNICA
Bolj previdni bodite pri domačih opravkih, saj ste že vsega siti ter z luno v strelcu zelo neučakani. Prihaja ogenj pod streho, čeprav si morate priznati, da ste si malce tudi sami krivi. 

ŠKORPIJON
Obtičali boste na mestu, še posebej v ljubezenskih odnosih. Zapomnite si, da zgolj s posteljnim športom ne bosta premagala dolgo trajajočih sporov, zato se raje pogovorite.

STRELEC
Prijetno vam bo, saj se bo luna sprehajala v vašem znamenju. Najboljše se boste počutili s prijateljem ali znancem, ki bo hitro dojel, kako razmišljate. Ne pozabite na načrte glede dela.

KOZOROG 
Samski kozorogi, če iščete ljubezen, boste zaradi sproščenosti lune v strelcu v klepetalnici spoznali nekoga zanimivega. Vezani pa se raje posvetite romantiki, ki jo v zadnjem času močno pogrešata oba.

VODNAR
Poskusite v zoprni situaciji ostati nepristranski, saj ne morete uganiti, zakaj ste trenutno tako slabe volje. Priklopite se na energijo lune v strelcu, ki poleg optimizma obljublja tudi navdušenje.

RIBI
Čeprav se ne boste želeli soočati, prihajajo številni ljubezenski dvomi. Nikakor ne boste razumeli razlogov, ves čas boste tuhtali in tuhtali. Samski v ljubezni ne boste imeli toliko sreče kot običajno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.