Magazin > Horoskop in Numerologija
1455 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 8. septembra 2024

astrologija, astronomija Profimedia
Pričakujte številna nestrinjanja, borbo za pozornost ter čustveno nejasnost, ki vas lahko s svojo težino vodi v osamo.

Težko se bo prilagajati, saj bo poudarjeno individualno delovanje, tudi ego bo nekoliko povišan. Ustavljate se tam, kjer čutite pripadnost, izognite pa se raznim manipulacijam. Dvomi se bodo, če boste kopali še globlje povečali, zato skušajte raje zaupati vase in v svoje zaznave.

OVEN 

Nekoga, ki se trudi, da bi vam nekaj dokazal, boste hitro prebrali in ugotovili njegove šibke točke. Čas je da se soočite na direkten način, tudi če to pomeni, da se boste v prihodnosti umaknili.

BIK

Potreba po pohvali in priznanju lahko povzroči, da si bodo o vas ustvarili napačen vtis, zato nikar na vsakem koraku ne iščite pozornosti. Raje se spomnite na pregovor, da se dobre stvari same hvalijo.

DVOJČKA

Bodite odprti za tista vprašanja, ki so že nekaj časa prava uganka. Spomnite se tudi na tiste prijatelje in znance, ki vas že nekaj časa zaradi vaše prezaposlenosti močno pogrešajo.

RAK

Od vas bodo zahtevali precej naenkrat, kar vas lahko zaradi lune v znamenju škorpijona vznemiri in vodi k prehitrim odločitvam. Privoščite si več sprostitve in lenarjenja.

LEV

Odločnost in dobra volja bosta spremljevalki, ki vam obljubljata prave rezultate.  Poskušajte se pogovoriti z ljubljeno osebo, saj bo marsikaj v ozadju delovalo čisto drugače.

DEVICA

Poskrbeli boste, da boste v domačem okolju opaženi iz strani vseh. Delovali boste optimistično in z veseljem boste z zanimivimi predlogi poskrbeli tudi za zadovoljstvo drugih.

TEHTNICA

Naj vas ne bo strah, zato pogumno nastopite tam, kjer že nekaj časa želite vse skupaj razčistiti. Morda spremenite tudi odnos do osebe, ki zadnje obdobje ni najbolj kompatibilna z vami.

ŠKORPIJON

Tudi če vam nekaj, kar ste obljubili sproža jezo, nikar prehitro ne odnehajte, saj bi vam bilo kasneje žal. Skušajte pogledati na zadeve iz drugega zornega kota in lažje vam bo.

STRELEC

Na vsak način boste želeli presenetiti, vendar v kuhinji ne boste najbolj blesteli. Poseben premik bo tisti, skozi katerega boste na področju čustev počasi nekoliko napredovali. 

KOZOROG

Težko boste razumeli, da so lahko ravno najbližji tisti, ki vas lahko močno razjezijo zaradi nepomembnih zadev. Kriva bo napeta energija lune v znamenju škorpijona, ki prebuja dvome.

VODNAR

Samski se z luno v škorpijonu opogumite in pokličite svojo simpatijo, saj že nekaj časa pričakuje vaš klic. Vezani vodnarji in vodnarke, ne dovolite, da vam drugi sugerirajo rešitve.

RIBI

Nikar ne zapravljajte dragocenega časa ob nesmiselnih pogovorih, ki se lahko zaradi energije škorpijona sprevržejo v konflikte, raje naredite nekaj, da bo dan bolj produktiven.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.