Magazin > Horoskop in Numerologija
9384 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 9. junija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Dobro vam bo šlo vse, kar je praktično, pri zahtevnih nalogah lahko popolnoma zamrznete, zato se jim raje izognite.

Intenzivna čustva vas bodo popeljala v zgodbo, ki pa ne bo dovolj prepričljiva. Stopite korak nazaj, globoko vdihnite in ne dovolite, da bi vas osebe v okolici obremenile s svojimi zahtevami. Tokrat se ne boste borili za prevlado, ampak se boste raje iznajdljivo prilagodili situaciji in ustregli, če bo to potrebno. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN 
Veliko pozornosti bo zaradi lune v znamenju raka na družinskem razumevanju.  Odnos do nekoga, ki vam je blizu, se bo počasi spremenil v pozitivni smeri, saj boste želeli več.

BIK 
Določen pogovor se bo zaradi kočljive tematike začel precej nemirno, saj bodo doma od vas veliko pričakovali in vas zasuli z raznimi obveznostmi, ki bodo za vas nepomembne. 

DVOJČKA 
Težko se boste zadržali pred tem, da ne bi v trenutku, ko bo nekdo od vas zahteval, da se strinjate izbruhnili. Čeprav dobro poznate vse okoliščine, ne boste dovolj samozavestni. 

RAK 
Zaznavali boste nazadovanje, kar vas naj preveč ne razžalosti. Ne bodite tako pesimistični, saj bi lahko nekdo, ki vam je zelo všeč narobe razumel signale, ki jih oddajate.

LEV 
V določeni situaciji boste morali biti pripravljeni, saj bo imel nekdo velika pričakovanja. Razveselilo vas bo, da boste lažje kot v preteklih dneh dosegli napredek na območju osebnostne rasti. 

DEVICA 
Veliko bo pogovorov ter podvigov, ki vas bodo popeljali v želeno smer. Na področju ljubezni počasi prehajate v novo razmišljanje, takšno, ki bo vključevalo tudi to, da enostavno morate zaupati.

TEHTNICA 
Družinska situacija bo najprej delovala precej dramatično, saj način razmišljanja ni v skladu s trenutnim položajem. Zvečer boste sposobni vse, kar je neusklajeno uravnovesiti.

ŠKORPIJON 
Nahranite svojo dušo s tistimi stvarmi ki vas pomirjajo, saj ste v zadnjem času zelo utrujeni in polni raznih zamer. Ljubljena oseba vas lahko popelje v globoke pogovore.

STRELEC 
Reši vas lahko občutek, da se v pravem trenutku prilagodite v pomembni situaciji. Nekaj se vas bo zaradi lune v raku močno dotaknilo, zato lahko počasi začnete novo poglavje.

KOZOROG 
Zaradi lune v znamenju raka boste precej občutljivi na čustvenem področju. Pomagalo vam bo, če se boste poslovili od določenega načina razmišljanja, ki ni obujalo nobenih rezultatov. 

VODNAR 
Sposobni se boste pogovoriti, vendar boste morali najprej začutiti, da vas resnično spoštujejo. Hrepenite po bolj topli in sočutni energiji, še posebej na področju ljubezni.

RIBI 
Končno boste razčistili z določenim odnosom, saj vam energije, ki so trenutno prisotne nikakor ne ustrezajo. Prijetna glasba vas bo popeljala v umirjeno stanje, ki vam bo pisano na kožo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.