Magazin > Horoskop in Numerologija
12268 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 13. avgusta

astrologija, horoskop Profimedia
Radovednost in igrivost vas vodita prijetnim situacijam naproti.

Zadržite se pred nesramnimi pripombami ter ne drezajte v zadeve iz preteklosti. Usmerite se v lepše trenutke in si skušajte ustvariti dober načrt za prihodnje dni. Nikar pa ne pozabite na objeme in poljube, ki jih nekdo nasprotnega spola že nestrpno pričakuje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Vsi dogovori, ki so ostali v zraku, vam bodo zdaj začeli povzročati še večje dvome, ki jih boste danes z vplivom lune v tehtnici težko premostili. Ne pričakujte, da se bo vse rešilo samo od sebe.

BIK

Sodelavca nikar ne poskušajte prepričati, da nima prav. Zares je povsem nesmiselno, da skušate na vsak način vsiliti svoje mnenje. Nikar ne spreglejte dejstva, da se lahko tudi vi motite.

DVOJČKA

Če ne boste pokazali samozavesti in se ne boste cenili sami, bodo tako ravnali z vami tudi drugi. Sposobni ste, torej se čim prej otresite tistih, ki samo prežijo, kako bi se okoristili.

RAK

Ne morete pričakovati, da vas bodo drugi spravili v dobro voljo. Preveč razmišljate o nečem, kar ste na področju čustev enostavno izpustili, Poskusite nadaljevati in si omisliti nekaj drugačnega.

LEV

Čeprav je vaš načrt dobro premišljen in po vaših merilih pripravljen, da ga začnete uresničevati, ga za nekaj časa še spravite v predal. Manjša negotovost vas lahko preveč obremeni.

DEVICA

Zadeve na zasebnem področju, ki se je sploh ne zavedate se lahko danes razkrijejo v prijetnem smislu. Dobro pa veste, da boste morali najprej sprejeti pomembne odločitve, ki ne bodo enostavne.

TEHTNICA

Ležeren dan z vplivom lune v vašem znamenju ne bo ravno po godu. Ves čas boste imeli občutek, da ste okorni, leni in nezadovoljni, kar vas bo utrujalo ter spravljalo v slabo voljo. 

ŠKORPIJON

Vse bolj boste nestrpni, ker se vam bo zdelo, da se nič ne dogaja dovolj hitro za vaš prefinjen okus. Zaradi nepremišljenih besede boste razočarani nad določeno osebo ali okoliščinami.

STRELEC

Vsak neuspeh vas lahko sedaj, ko se luna nahaja v tehtnici bolj prizadene, ker ste preveč občutljivi. Čim prej se skušajte znebiti te negativne lastnosti, ki samo množi konflikte.

KOZOROG

Neprestano odvračate misli od čustvene zadeve, o kateri bi morali razmisliti. Odločiti se morate, ali se boste bolj osredotočili ali pa boste svojo odločitev celo za nekaj časa preložili. 

VOODNAR

Pred vami je dan, v katerem bo nagrajena vaša natančnost pri vsem, česar se lotite. Izplača se vam torej potruditi in si olajšati zadeve tam, kjer lahko vplivate nanje v direktnem smislu.

RIBI

Današnji dan z vplivom lune v tehtnici vam bo nekoliko manj naklonjen, saj se boste ukvarjali s čustvenimi zadevami. Poskusite biti nekoliko bolj samozavestni, kar vas bo dvignilo nad gladino.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.