Magazin > Horoskop in Numerologija
11689 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 14. junija 2024

astrologija, horoskop
Z energijo konjunkcije med Soncem in Merkurjem ter vplivom Prvega krajca boste polni iniciativ, novih planov in želje po uspešnih aktivnostih.

Veliko se boste ukvarjali tudi s financami, ki jih boste želeli urediti, ter se ob pogledu nanje počutiti stabilno. Povsod, kjer se bo kaj zanimivega dogajalo, boste prisotni z nasmeškom na obrazu. Odprite se lepim priložnostim in uživajte v njih. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Priznajte si, da potrebujete veliko več akcije in sproščenosti, ki jo boste našli v družbi prijateljev. Pazite, da ne boste prehitro odgovorili na vprašanje, ki zahteva daljši razmislek. 

BIK 
Najprej boste prepričani, da boste nekaj, kar so vam naložili pred kratkim, zmogli, trpi pa lahko zasebno življenje, ki ni najbolj stabilno. Skrbno preverite vse, kar je potrebno.

DVOJČKA 
Previdno izbirajte besede, ne izogibajte se resnici, saj bo od tega, kako se boste odzvali odvisno dnevno počutje. Mnoge stvari se gibljejo v pravo smer, tudi na področju ljubezni.

RAK 
Zaradi energije lune, ki se bo skozi dan še nahajala v devici, se ne boste znali umiriti. Ne jezite se nekoga, ki vas bo opozoril, da ste se v zadnjem času popolnoma spremenili. 

LEV 
Ne pretvarjajte se, da vas določene stvari ne zanimajo, ker bi lahko nekoga od bližnjih, ki mu zadeva veliko pomeni ravnodušnost brez potrebe močno užalostila. Prisluhnite brez pripomb.

DEVICA 
Neuresničena ljubezen vas na ljubezenskem področju že nekaj časa zavira, četudi si ne priznate. Čim prej zavihajte rokave ter razčistite s stvarmi, ki samo blokirajo svobodno delovanje.

TEHTNICA 
Energija Prvega krajca bo produktivno usmerjena, zato vam bo omogočala, da se ukvarjate z več stvarmi hkrati. Nikar pa zaradi tega ne bodite površni, saj bodo vse malenkosti pomembne.

ŠKORPIJON 
Počutje vas naj ne skrbi, spremlja vas Prvi krajec, zato boste vitalni in pripravljeni na akcijo. Nekaj vas močno navdušuje, čeprav bi si morali priznati, da je težje izvedljivo.

STRELEC 
Bodite, tudi če se vas bo nekdo besedno lotil mirni, saj imate podporo ter možnost, da se v določeni situaciji premaknete naprej. Razmišljali boste tudi o nečem, kar je tesno povezano s financami.

KOZOROG 
Obtožili vas bodo, da namenoma nočete spregledati glede določenih stvari, ki so očitne. Kljub vsemu boste trmasto nadaljevali, ne da bi se ozirali na razne pripombe.

VODNAR 
Prebudil se bo občutek, da lahko še enkrat poskusite zadevo, v kateri pred kratkim niste imeli dovolj informacij. Uredite lahko tudi finančno področje, ki bo vedno bolj pomembno.

RIBI 
Ker ne boste dovolj potrpežljivi, se lahko prebudi notranji nemir. Namig vam bo pomagal, da se boste domislili briljantne ideje. Morali se boste le še odločiti, komu bi zaupali.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.