Magazin > Horoskop in Numerologija
718 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 16. avgusta 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Odgovornost bo na prvem mestu na vseh področjih, zato si zamud in napak tokrat ne boste dovolili.

Nekoliko boste nerodni na področju čustev, delovali boste hladno ter zadržano. Na finančnem področju boste vedno bolj pozorni na razne namige, saj boste želeli samozavestno zaupati v ugodne rešitve. Dotaknili se boste tudi vzorcev obnašanja in prilagodljivosti raznim spremembam. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Spočiti se boste z energijo lune v znamenju kozoroga zagnali v nove zadeve na poslovnem področju in jih rešili na najboljši možen način. Seveda boste pričakovali tudi pohvalo.

BIK

Vse stvari, ki bodo napredovale tekoče in gladko vam bodo vrnile smisel ter prebudile občutek, da je prav, da ste zvesti sebi ter tistim občutkom, ki se prebujajo v pravem trenutku. 

DVOJČKA

Dobro bi bilo, da spregovorite o pomembnih izpopolnitvah, za katere mislite, da so potrebne v smeri boljšega razumevanja v pisarni. Vse, kar se vam prepleta v mislih, delite z drugimi.

RAK

Odločite se, komu boste podarili prednost in se potrudite, da se boste držali obljube, ki ste jo dali. Negativen pristop bi vam povzročil le zaplete, težave in razne nesporazume.

LEV

Kljub zadržani energiji lune v znamenju kozoroga boste, karkoli boste počeli strastni. Dovolili si boste nekaj razpuščenosti in svobodne volje, kar lahko nekoga drugega obremeni.

DEVICA

Nikar preveč ne skrbite zaradi stvari, ki jih boste tekom dneva z energijo kozoroga na lahkoten način zgladili. Občutek utesnjenosti in tega, da vas ne podpirajo, se počasi umika.

TEHTNICA

Nekdo bo pohvalil umirjenost in zanesljivost, ki jo izžarevate, zato boste ponosni nase ter na svoj način delovanja. Na čustvenem področju bi bilo smotrno, da pokažete več odločnosti.

ŠKORPIJON

Odločili se boste dvigniti nad nepomembne zadeve, ki vam vztrajno onemogočajo srečo na ljubezenskem področju. Vsak trenutek bo dragocen, zato razmislite o tem, komu posvečate svoj čas. 

STRELEC

Navdihnite sebe s prijetno energijo ter vse svoje dvome in negativne energije postavite na stran. Dogovorite se za srečanje, ki vam odpira obzorja in vas spravlja v odlično počutje.

KOZOROG

Z energijo lune v svojem znamenju, ki vam bo zelo naklonjena, se boste brez zadržkov ter dvomov odpravili na pomemben sestanek, odločeni, da uspete ter presenetite vse vključene.

VODNAR

Zaradi pomankanja sproščenosti lahko nastane kakšen nenavaden nesporazum. Poskusite preprečiti razna zoprna nesoglasja, vendar bodite v notranjosti čim bolj umirjeni. 

RIBI

V prostem času boste srečali nekaj zanimivih ljudi, slišali boste nekaj, kar vas bo navdihnilo, ter vas usmerilo k novim podvigom. Čustva bodo stabilna, zato se z njimi ne boste preveč ukvarjali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.