Magazin > Horoskop in Numerologija
6747 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 16. junija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Pogajanja ter medsebojni stiki bodo zaznamovali dogajanje, ki bo obarvano z drznimi prijemi ter koraki.

Ne povzdigujte glasu zaradi ovir, na katere boste naleteli. Manj, kot jih boste poudarjali na ves glas, manj ljudi jih bo sploh opazilo in lažje boste se boste spoprijeli ter soočili z njimi. Na trenutke boste raztreseni ali zmedeni, zato se ne boste sposobni boriti s posledicami napak. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi svoje nesigurnosti boste morda pri delu naredili nekaj začetniških napak, ki pa dolgoročno ne bodo vplivale na razvoj pomembne situacije. Postajate vedno bolj nepotrpežljivi.

BIK 
Pomembno vam bo, da boste v službi, kjer ste že nekaj časa pod velikim pritiskom dobili še nekaj časa na razpolago. Premislite, koga boste vprašali za nasvet, saj bo od tega marsikaj odvisno. 

DVOJČKA 
Zaradi energije lune v vašem znamenju prihaja nešteto nekoristnih informacij, prav tako boste nemirni v pogovoru, ki vas bo le zmedel in utrudil. Prepoznajte svetle točke, ki bodo povezane s področjem čustev.

RAK 
Razveselili se boste prijetnih vibracij, ki bodo na področju kariere povezane z načrtovanim dejanjem. Samozavestno se boste podali novim zmagam naproti. 

LEV 
Potrebovali boste veliko iskrenosti in direktnosti, še posebej pri osebah nasprotnega spola, ki bodo zaradi energije lune v dvojčkih neprestano drezale v vas. Želeli si boste le miru in tišine.

DEVICA 
Neprestano boste vrteli film nazaj v upanju, da boste našli nekaj nejasnega. Bolj intenzivno razmislite glede vprašanja, ki vas skrbi že dlje časa in je odvisno predvsem od vas. 

TEHTNICA 
Čeprav si boste želeli več razumevanja s strani bližnjih, bodite previdni, saj niso vsi pripravljeni razumeti vaših muh in napetosti, prav tako luna v dvojčkih ustvarja napeto ozračje. 

ŠKORPIJON 
Razporedite svoje dolžnosti da boste lahko čim prej nadaljevali v aktivnem slogu. V ljubezni prihaja nekaj težav z ljubosumjem, ki pa ne bodo opravičene, saj bo prišlo do nesporazuma.

STRELEC 
Razmislite o tem, kaj boste dobili od nekoga, ki mu ves čas pomagate v zameno in ne bodite tako prepričani v svoj prav. Jezili vas bodo tisti, ki le veliko govorijo in se kljub temu ne premaknejo.

KOZOROG 
Kljub raztreseni energiji lune v dvojčkih boste močneje kot v preteklih dneh čutili tok, kam je potrebno iti in kaj je potrebno narediti. Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo prinaša napredek.

VODNAR 
Nekaj kar boste izvedeli, bo pomenilo še eno priložnost da lahko zgladite nekaj domačih sporov. Nekdo je zainteresiran samo za prijateljstvo, zato to čim prej sprejmite.

RIBI
Nekaj očitno ni vredno truda, pripravite se, da vam utegne spodleteti, čeprav boste popolnoma prepričani vase. Upoštevati bi morali več informacij, namesto da jih ignorirate.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.