Magazin > Horoskop in Numerologija
9478 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 17. novembra 2023

horoskop, astrologija Profimedia
Vzemite si čas, da se odklopite od sivega vsakdanjika ter da si dovolite podati v nove razsežnosti.

Želje bodo velike, volje bo dovolj, torej jih lahko začnete s spretnim pristopom tudi uresničevati. Poslovne obveznosti in finančne napetosti boste znali uporabiti kot vir dobre volje. Zaupati vase in v druge bo ključna lekcija, ki bo marsikoga malce vznemirila. Na področju ljubezni pričakujte veliko dogajanja in strasti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Razmišljali boste o zdravju ter o ljubečih medsebojnih odnosih. Prepričani ste, da ste na pravi poti takrat, ko imate o sebi dobro mnenje in ko ste prepričani, da se vam lahko v prihodnje zgodi le dobro. 

BIK
Čeprav boste na trenutke na področju kariere razdvojeni, se nikar ne ustavljajte pri malenkostih ampak zagrizite v pomembne zadeve in jih poskusite rešiti. Ne ozirajte se preveč na druge.

DVOJČKA
Polni boste idej, ki jih želite vpeljati v službi, a se bo zdelo, da ste le vi navdušeni nad njimi. Izberite pravi čas, v katerem jih boste predstavili pomembni osebi, predvsem pa to storite na primeren način.

RAK
Prišli ste precej daleč, vendar ne nujno v pravi smeri. Nekaj vas je popeljalo na napačno pot, zato se boste ukvarjali z razmišljanjem, poveznim s preteklimi koraki na področju dela.

LEV
V vaše naročje prihaja veliko strasti, želje po druženju z nasprotnim spolom in sproščenih misli. Nekoliko boste na področju financ, kjer ni tako kot bi si želeli nestrpni in nepredvidljivi.

DEVICA
Voda vam teče v grlo z vseh strani, vendar boste kljub temu sproščeni in nasmejani. Prerazporedite svoje obveznosti, ter se skušajte v ključnem trenutku osredotočiti na bistvo.

TEHTNICA
V negativnem smislu vas bo ob kočljivi situaciji prevzelo ljubosumje, ki pa se mu poskusite elegantno izogniti. Prisotno bo razočaranje, ker bodo vaša pričakovanja za okus drugih rahlo previsoka. 

ŠKORPIJON
Zaradi zmedenosti nič ne bo tako, kot bi moralo biti. Dobili boste občutek, da se je vse skupaj obrnilo proti vam, vendar nikar ne obupajte. Misel na ljubljeno osebo bo prebudila pozitivno energijo. 

STRELEC
Disciplina vam kljub energiji lune v kozorogu ne bo šla od rok. Zato se lahko zgodi, da bo vaša denarnica postala tanjša, ker si boste privoščili nekaj nepotrebnega ali nekaj napačnega. 

KOZOROG
Poskusite s pomočjo energije lune v svojem znamenju negativnost potisniti v kakšen kot in se vsemu skupaj nasmejati. Ob druženju z družinskimi člani lahko pride do pikrih opazk, katerim se ne odzivajte.  

VODNAR 
Na finančnem področju vam bo šlo zaradi doslednosti, ki jo boste uporabljali neverjetno dobro, vseeno pa vam bo ostala še ovira in to je odnos z nekom, ki nikakor ne želi v nečem popustiti. 

RIBI
Vse, kar se vam bo dogajalo, boste želeli razčistiti in speljati do konca, kar pa nekomu ne bo všeč. Znajdete se lahko v argumentiranju, ki bo slabo vplivalo na vašo raven energije. Raje se umaknite.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.