Magazin > Horoskop in Numerologija
1261 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 19. julija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Skriti nameni se bodo izkazali za napačno odločitev, potrebno se bo iskreno soočati.

Skušajte se usmeriti v bolj premišljene smeri. Čustva in občutljivost prinašajo zmedo, ki se lahko preplete tudi na področje kariere ter denarja. Težko boste sprejemali kritiko in s težavo si boste priznali, da ste v določeni situaciji napačno odreagirali. Spoznanja bodo grenka, vendar vas vodijo v dolgoročno izboljšanje, zato jih ne ignorirajte. (Vir: Horoskop.si)


OVEN 
Pazite zjutraj, ko bo luna še v strelcu na nekoga, ki vas bo hotel ravno takrat, ko boste najbolj nemirni na simpatičen način provocirati. Zavedali si boste, da lepa beseda lepo mesto najde.

BIK 
Končno boste glede dela in financ priplezali na zeleno vejo. Poslušajte, če se slučajno znajdete pred dilemo svoj notranji glas in ne nasedajte tistim, ki vse zaznavajo izključno negativno.

DVOJČKA 
Čeprav boste malo napeti in utesnjeni, boste sposobni energijo lune v znamenju kozoroga spretno uporabiti, ter narediti na področju dela prave korake, ko se bo to od vas pričakovalo.

RAK 
Finančno ste končno bolj stabilni, zato boste lahko vrnili dolg iz preteklosti. Imeli boste možnost izbire, vendar se ne bo enostavno odločiti, saj bosta obe možnosti zelo mikavni.

LEV 
Ker boste zelo ustvarjalni, napnite vse sile in dokončajte delo, saj od vas pričakujejo, da boste presenetili s kakšnim novim predlogom. Na osebnem področju vas bodo zadrževale navidezne meje.

DEVICA 
Na trenutke se boste smilili sami sebi, ker vam okoliščine ne bodo najbolj naklonjene.
Tvegati in stopiti izven okvirjev ne bo najboljša izbira, zato se raje držite preverjenih poti.

TEHTNICA 
Preteklost boste z veseljem postavili na stranski tir, saj se boste dokopali do spoznanja, da vam bivanje v njej prav nič ne koristi. Bolj vas bo zanimalo, kako si čim bolj popestriti sedanjost.

ŠKORPIJON 
Spomnili se boste na nekoga, ki vam je pri srcu in ga presenetili s povabilom. Izžarevali boste samozavest in dobro voljo, zato bo počutje kljub luni v kozorogu uravnoteženo in stabilno.

STRELEC 
Skušajte vsaj delovati resni in naloge rešujte sproti, vsako iskanje lažjih poti bi vas lahko popeljalo v težave. Zmoti vas lahko tudi nekdo, ki je zelo pedanten in komplicira na vsakem koraku.

KOZOROG 
Najtežji koraki povezani s pomembno odločitvijo so za vami, čeprav se boste še vedno počutili nekoliko zmedeno. Ne zapirajte se vase, raje spregovorite o vsem, kar vam ni čisto jasno.

VODNAR 
Na vsak način si boste z energijo lune v kozorogu, ki prebuja vztrajnost, prizadevali, da bi končno dosegli načrtovano zadevo. Tudi če teren ne bo zelo spolzek, bodite skrajno previdni. 

RIBI 
Ne pretiravajte z delom, da vam ne zmanjka energije, ki jo boste še kako potrebovali tudi na osebnem področju. Uporabljajte počasne korake, saj se vam nepremišljenost lahko maščuje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.