Magazin > Horoskop in Numerologija
1548 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 2. avgusta 2024

astrologija, astronomija Profimedia
Ustvarjalni talenti lahko pustijo pečat, zato jih nikar ne skrivajte v ozadju.

V odnosih s prijatelji ter v ljubezni boste obdani s popolnim zaupanjem. Razveselili se boste novih začetkov in čustvenega cikla, ki bo poudaril speča dejstva. Dotaknila se vas bo povečana potreba po povezovanju, prav tako vas bo spremljala potreba po ukrepanju tam, kjer je karkoli nestabilno. Počutili se boste kot mirovnik s prirojenimi pogajalskimi sposobnostmi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z noto preciznosti, ki jo prebuja vpliv lune v raku, boste na enostaven način opazili vse, kar je pomembno. V družinskem okolju ne bo miru, tudi zato, ker se niste pripravljeni pogovoriti.

BIK 
Kljub luni v raku boste polni optimizma, ter spretni pri nenavadnih pogovorih. Čeprav vam bodo vsi naklonjeni, boste začeli, če vam bo dolgčas ocenjevati svoja pretekla dejanja. 

DVOJČKA 
Pozornost se bo zaradi lune v raku usmerjala na ljudi, ki vas obdajajo, in vaš odnos z njimi. Poiščite ustrezen način, kako bi se lahko čim prej rešili napetosti, ki vas zasleduje v ozadju.

RAK 
Preveč telefonskih klicev vas lahko močno vznemiri. Čeprav vas bodo zasipali z zanimivim predlogom, zaradi tega ne boste spremenili svojih zastavljenih poslovnih načrtov.

LEV 
Nikogar nočete pustiti na cedilu, zato boste z noto sočutja, ki jo prebuja luna v raku, želeli ugoditi vsem. Najbolj boste zanimivi za osebe nasprotnega spola, kar vas bo spravilo v dobro voljo.

DEVICA 
Skušajte delovati bolj pogumno, le tako vas komentarji drugih, ki bodo pogosti, ne bodo zmotili. Če boste pokazali iskreno zanimanje, se bo vse skupaj odvilo brez zapletov. 

TEHTNICA 
Zaradi vpliva lune v raku, ki prebuja nesigurnost vase pozorno izbirajte besede, ter se nikar ne zaganjajte preveč, tudi če boste skoraj prepričani, da ste na uspešni poti do zmage.

ŠKORPIJON 
Razpoloženje bo spremenljivo, zato se ne zanašajte preveč na svoj šesti čut, ker vas moti preveč vtisov, povezanih s preteklostjo. Samski, poiščite novo priložnost, ter se odločite brez pomislekov.

STRELEC 
Pazite za volanom, saj boste z luno v raku zelo zasanjani in zakoreninjeni v svojem svetu. Intenzivno se poglobite v delovne naloge, ki od vas zahtevajo več zbranosti ter vztrajnosti.

KOZOROG 
Trmasto se držite pravil in navad, zato se ne čudite, če počasi postajate togi, prav tako se vam lahko začnejo nekateri celo izogibati. Prenehajte vztrajati tam, kjer ni oprijemljivih rezultatov.

VODNAR 
Z energijo lune v raku vas bo spremljal občutek za lepoto in natančno opravljene zadeve. Nekdo bo intenzivno in zelo vztrajno vplival na vas, čeprav tega ne boste priznali.

RIBI 
Nekdo vas lahko zmede s svojimi vprašanji, zato skušajte delovati čim bolj osredotočeno. Spoznali boste, da je v določeni situaciji prisotnih več razlik, kot ste si predstavljali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.