Magazin > Horoskop in Numerologija
9504 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 21. junija 2024

astrologija Profimedia
Z veseljem in navdušenjem boste življenje zajemali z veliko žlico.

V resne pogovore se ne boste spuščali, niti na področju kariere niti v ljubezni, kjer vam bo dovolj, da ste lepo sprejeti ter obdani s spontanostjo. Brzdajte ostre besede, izognite se kritiziranju, predvsem pa skušajte delovati bolj prilagodljivo. Prihaja odlična priložnost, da na lahkoten način zgladite morebitne spore in nesporazume, ter pridobite odgovore na pomembna vprašanja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub ugodni luni v strelcu se odpira več nerešenih vprašanj, morda zato, ker se ne boste strinjali z vsemi. Od vas bodo zahtevali hitre odločitve, kar bo velik izziv, saj komaj čakate na napredek. 

BIK 
Čas je, da se pogovorite z nekom, ki se ne izpostavlja, toda v bistvu ve veliko več kot vi. Zadovoljni boste s tem, da počasi napredujete tudi na področju ljubezni, kjer boste delovali stabilno.

DVOJČKA 
Ker boste doživeli hladen tuš, se lahko prebudi občutek, da čustva meglijo trezno presojo. Z iznajdljivim pristopom, ki ga prinaša luna v znamenju strelca, boste lažje našli pot iz labirinta. 

RAK
Z modrostjo, ki jo prebuja luna v strelcu, se lahko pojavi marsikatera pametna odločitev. Sami sebi boste najboljši sodnik, vendar ne pozabite, da bi bilo dobro sodelovati tudi z drugimi.

LEV 
Ker boste trmasti in v določenem trenutku zaradi svojega ponosa ne boste hoteli popustiti, se lahko hitro znajdete v zagati. Konflikti vas ne bodo nikamor pripeljali, zato se jim izognite. 

DEVICA
Določeni pritiski bodo zaradi povečane odgovornosti rahlo načeli samozavest. Raje globoko vdihnite, preden boste izrekli kakšne preveč krute besede, saj jih lahko kmalu obžalujete. 

TEHTNICA 
Bodite bolj potrpežljivi, čeprav nimate energije dokazovati svojega prav in pričakujete, da vas drugi berejo med vrsticami. Izkoristite energijo lune v strelcu, da ohranite optimizem.

ŠKORPIJON 
Spoznali boste nekaj nenavadnega, kar je lahko zelo dolgotrajen proces, saj vas bodo zanimale vse vključene podrobnosti. Odlično vam bo šlo, izognite se le nerealnim  apetitom. 

STRELEC 
Čustva bodo kljub luni v vašem znamenju potlačena, vendar boste vseeno na področju kariere veliko naredili in se skoncentrirali na to, kar je v tem trenutku zares pomembno. 

KOZOROG
Z nekaj iznajdljivosti, ki jo bo prebudila luna v strelcu, lahko popestrite zasebno življenje. Nimate razlogov, da bi se odzivali z nestrpnostjo, saj obstaja veliko boljših načinov.

VODNAR 
Energija lune v znamenju strelca bo na osebnem področju prebudila razigranost in nagajivost, zato se boste, kjerkoli se boste znašli, dobro počutili, ter se znali vključiti v dobro debato.

RIBI 
Nekaj vas bo razjezilo, čeprav tokrat ne po vaši krivdi. Priznajte si, da ste bili v ključnem trenutku preveč zaupljivi ter neprevidni, sedaj pa morate storiti več za ugodno rešitev situacije.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.