Magazin > Horoskop in Numerologija
2031 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 23. avgusta 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Na poslovnem področju si boste z lahkoto odprli nove poti, zaželeli si boste mir predvsem na področju financ.

Na področju ljubezni boste iskali načine, da ohranite strast in prebudite skrite želje. Pomembno bo, da vzpostavite odnose z ljudmi, ki vas bodo zasipali z naklonjenostjo. Uživali boste v igri in spontanosti ter se zlahka razumeli tudi z bolj kompleksnimi posamezniki. Poudarjali boste resnične potrebe. Na instinktivni ravni boste čutili, da morate voditi druge. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Kljub temu da boste z luno v svojem znamenju pokali od zadovoljstva, popazite na denar in preverjajte stroške, saj ste v nevarnosti, da se odločite za ponudbo, ki ne bo najboljša.

BIK

Nekdo, ki bo znal optimistično opazovati vse, kar se dogaja, vas bo popolnoma prevzel s simpatičnim načinom komunikacije. V želji po harmoniji se boste pripravljeni zadovoljiti s podrejenim položajem.

DVOJČKA

Čeprav vam je jasno, da se določene težave počasi končujejo, kljub pozitivni energiji lune v ovnu ne boste znali poiskati pravega smisla in notranjega miru. Počakajte na boljšo priložnost.

RAK

Skušajte nekoga, ki je zelo zvit brati med vrsticami. Izkazalo se bo, da gre za zanimivo povezavo, vendar kljub temu ohranite zdravo pamet, če se boste dogovarjali tudi o finančnem delu.

LEV

Ne jezite se preveč zaradi napornega procesa dela, saj se vam kmalu nakazuje denarna nagrada. S trdo voljo ter marljivim pristopom vam bo uspelo dokončati, kar ste si zastavili.

DEVICA

Z razlogom, ki ga boste obdržali zase, se ne boste pridružili mnenju večine. Morda se  nočete odreči svobodni volji, ki zadnje čase intenzivno sili na plano. Večer bo namenjen sprostitvi.

TEHTNICA

Niste navajenih, da vas ves čas nadzirajo in analizirajo, zato se lahko kljub ugodni luni v ovnu prebudi občutek, da vam nekdo ne zaupa dovolj, da bi lahko spontano nadaljevali.

ŠKORPIJON

Preveč ponosni boste, zato vam nikakor ne bo uspelo zgladiti nesporazuma z osebo, ki vam je sicer blizu, vendar ves čas išče vaše napake ter o njih glasno razpravlja. 

STRELEC

Po pogovoru s sodelavcem boste globoko v sebi ugotovili, da ste se o nekom zelo zmotili. Skrbno analizirajte vse razloge za in proti, preden se boste dokončno glede nečesa odločili.

KOZOROG

Bodite v službi in pri denarju pozorni predvsem na detajle, ki vam obljubljajo bolj jasne odločitve. Nikakor ne boste želeli popustiti, čeprav slutite, da to ni najboljša odločitev. 

VODNAR

Z veseljem boste sledili notranjim občutkom, prisluhnite tudi bližnjim in vse se bo začelo razvijati v veliko bolj pozitivni smeri. Na pomoč vam bo priskočila neverjetna vztrajnost.

RIBI

Pokažite, da ste prepričani v svoja dejanja in da se ne boste ustavili, tudi če se bodo začele nizati razne ovire. Ko bo nastopil najbolj pomemben trenutek, da se prebijete v ospredje, boste zadovoljni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.