Magazin > Horoskop in Numerologija
1007 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 26. julija 2024

astrologija, astronomija Profimedia
Ovire vas ne bodo ustavile, kar si želite boste naredili, in sicer na pogumen ter strasten način.

Odnosi z nasprotnim spolom bodo intenzivni in iskreni, saj boste sposobni biti v stiku s svojimi čustvi. Tudi kompleksnih zgodb se lahko lotite brez predsodkov, zadeve lahko uredite hitro in po spontani poti. Ne bo vam težko voditi, svetovati in pomagati, ne da bi karkoli pričakovali v zameno. Na ljubezenskem področju pričakujte nenavadne predloge. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Na področju kariere vas bo to, da vam končno vsi sledijo in vas upoštevajo, napolnilo s samozavestjo. Všeč vam bo, ker se bo vse na področju financ dogajalo brez ovir in zastojev.

BIK
Storite čim prej kakšen pozitiven korak, saj zaradi lune v znamenju ovna ne bo časa, da bi le čakali. Obdarjeni s pogumom in odločnostjo poskrbite, da boste zadeve popeljali v realnost.

DVOJČKA 
Nikakor nočete odstopiti od svojih stališč, zato je priporočljivo, da se zaradi ega raje umaknete pred nevihto, ki bi lahko skrhala odnose. Z energijo lune v ovnu ne boste niti malo prilagodljivi.

RAK 
Če bo nekdo zamujal ali pozabil na vajin dogovor, boste zaradi vpliva lune v znamenju ovna vedno bolj nervozni in nemirni. Naredite na osebnem področju tokrat tako, kot čutite, da je prav.

LEV 
Na čustvenem področju boste zaradi energije lune v znamenju ovna veliko bolj sproščeni in razigrani. Sedaj je pravi čas, da si namesto stresa pričarate strastno delovanje.

DEVICA
Znašli se boste v kočljivem položaju, zato skušajte nekoga, ki je drugače od vas brati med vrsticami, čeprav nimate interesa in se vam vse skupaj zdi že preveč naporno za vaš okus. 

TEHTNICA 
Počakajte na področju kariere na boljšo priložnost, saj bodo zaradi vpliva lune v znamenju ovna vsi napeti in nemirni. Iskren ljubezenski pogovor bo tisto, kar vas bo notranje pomirilo.

ŠKORPIJON 
Zaplet s sodelavcem bo poučna lekcija v smeri, da ni dobro vedno takoj popustiti. Čeprav si boste želeli čim bolj umirjen dan, vas lahko kljub temu preseneti vznemirljivo spoznanje. 

STRELEC
Z vztrajnim pristopom in logičnimi rešitvami si boste na področju kariere izborili višjo pozicijo. Trenutek veselja in vonj po sproščenosti bosta pregnala vse napetosti, ki so se kopičile.

KOZOROG
Za rešitev pomembne zadeve bo na voljo manj časa, kot ste predvidevali, zato se povežite z iznajdljivo in aktivno energijo lune v znamenju ovna. Ljubezenske vibracije bodo prebudile zadovoljstvo.

VODNAR
Za vsako stvar, ki vam na področju kariere na bo jasna, zahtevajte razlago, naj vam ne bo nerodno spustiti ega in prisluhniti. Na čustvenem področju boste točno vedeli, kaj si želite.

RIBI
Zelo dobro se boste počutili v svoji koži, vendar ne pozabite, da vas čakajo odločitve, povezane s poslovnimi dogovori in s financami. V mislih boste proti večeru skovali odličen načrt.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.