Magazin > Horoskop in Numerologija
11570 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 28. junija 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Nahajate se v obdobju, ko se vam nizajo nepričakovane spremembe.

K zadevi, ki ste se ji pred kratkim izmuznili, se boste vrnili samozavestno. Ne bodite trmasti, raje se prilagodite. Druga polovica dneva bo bolj sproščena, saj vam bo luna v znamenju ovna olajšala marsikatero težavo in privabila nasmeh na vaša usta. Veliko boste delali, razmišljali ampak kljub temu ohranili trezno glavo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Zjutraj, ko se bo luna še nahajala v znamenju rib, pričakujte nihanje, vendar se ne bojte, saj se boste znali tik pred tem, ko bi lahko naredili veliko napako, ustaviti in nadaljevati bolj premišljeno.

BIK

Če se boste dopoldne, ko bo luna še v ribah, lotili analiziranja, je lahko vse skupaj videti kot izguba določenega občutka, vendar se ji nikar ne predajte prehitro. Odzovite se na prijetno povabilo.

DVOJČKA

Ne bojte se sprememb, ki počasi pronicajo v vašo bližino, saj tokrat ne boste razočarani. Zanimiva informacija lahko poveča vašo ozaveščenost glede tematike, ki vas že dolgo po tihem privlači.

RAK

Pripravite se kljub Zadnjem krajcu ne spremembe, ki bodo v najslabšem primeru povzročile nekaj psihičnih obremenitev. Dobro bi bilo, da se povežete s pozitivnimi in tistimi, ki znajo prisluhniti.

LEV

Določen trenutek popoldne, ko luna preide v ovna, bo napet, prehitri boste v besedah in sodbah, marsikomu boste solili pamet s svojimi idejami. Bolj smotrno bi bilo se povezati in sodelovati.

DEVICA

V službi ne boste našli miru, saj boste imeli povsem drugačne poglede na zadeve kot ostali sodelavci. Občutek imate, da ne morete svobodno zadihati, zato bi bilo dobro, da se o vsem, kar vas muči pogovorite. 

TEHTNICA

Končno se boste po napornih situacijah, ki so vam jemale energijo, opogumili in sami naredili korak naprej v pomembni zadevi, ki že nekaj časa stoji na mestu. Želeli boste spoznati bistvo nečesa.

ŠKORPIJON

Dovolj vam je neodločnosti, želeli boste vidne in oprijemljive rezultate, energija Zadnjega krajca pa bo tista, ki vam bo premike omogočila. Na finančnem področju lahko pričakujete pomoč.

STRELEC

Luna prehaja v ovna in prebuja optimizem, zato se nikar ne bojte, da bi se karkoli boste počeli znašli v težavah. Na področju ljubezni boste s posebnim razlogom spremenili način razmišljanja.

KOZOROG

Razlogov za prepir ne bo treba iskati, še prehitro se lahko ob prehodu lune v znamenju ovna pojavijo sami. Denarne skrbi vam ne bodo dale miru, o njih se boste želeli pogovoriti, ter jih čim prej rešiti. 

VODNAR

Spoznali boste, da kjer je optimizem, sta tudi volja in navdih. Počutje bo tako dobro, kot že dolgo ne. Zvečer pa si privoščite sproščujoč klepet s prijatelji, ki vas bodo prepričali v nekaj novega.

RIBI

Ugotovili boste, da bi vam dodatna informacija, ki jo iščete že nekaj časa, lahko zelo koristila. Radovednost bo povečana tudi na področju ljubezni, kjer vas bodo zanimala predvsem skrita ozadja.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.