Magazin > Horoskop in Numerologija
3267 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 30. avgusta 2024

astrologija Profimedia
Zaželeli si boste več bližine ter pozornosti tistih, ki so vam blizu.

Velika vprašanja in težke naloge stopajo v ozadje, tudi notranji nemir se počasi umika iz obzorja. Tokrat ste lahko šaljivi, nihče vam ne bo zameril. Poudarjali boste čutne zaznave in skušali osebnostno ujeti napredek. Ljubezenske zadeve vas bodo po tihem skrbele, vendar ne delajte zagnano prehitrih korakov, ki bi lahko povzročili zmedo. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN 
V ljubezenskih odnosih skozi dan, ko se bo luna še nahajala v raku, premislite, kakšne so sploh vaše srčne želje, da ne boste osebi, ki vam je zelo naklonjena dajali napačnih signalov.

BIK 
Ne pozabite na prijatelja, ki že nekaj časa čaka, da mu priskočite na pomoč in se z njim odkrito pogovorite. Sodelovanje na področju kariere je lahko točno takšno, kot ste si ga zamislili.

DVOJČKA 
Z veseljem boste zagovarjali svoja stališča, tudi pod pritiski okolice ne boste želeli niti malo popustiti. S trmastim pristopom se bo negativna energija le stopnjevala, zato ga odvrzite.

RAK
Novice, povezane s prijetno priložnostjo za spontano druženje, vas bodo končno razveselile in prepričale, da se podate v dobro družbo, namesto da se ves čas umikate v samoto. 

LEV 
Naključna situacija vas bo povezala z nekom, ki ima čisto drugačen pogled na svet. S pogovorom, ki bo zelo razgiban in zanimiv, se boste približali zadevi, ki je še pred kratkim niste razumeli. 

DEVICA
Z zavlačevanjem, ki ga bo skozi dan prebujala energija lune v raku, se žal ne boste rešili iz kočljive situacije. V ljubezni boste deležni tisti, ki ste v resnem razmerju nekaj negotovosti.

TEHTNICA 
Glede zasebnih zadev boste prijetno presenečeni, saj boste opazili, da vas nekdo, ki je bil vedno poln kritičnih pripomb, končno spoštuje. Ljubezen bo polna simpatičnih priložnosti.

ŠKORPIJON
Z lahkoto se boste skozi dan, ko se bo luna še nahajala v raku v domačem okolju zbrali, saj se boste povezali in se skupaj odločili za zanimiv podvig, ki vas lahko tudi zbliža.

STRELEC
Naj vam sodelavci ne določajo tempa, saj bo najbolj pomembno, da imate vse skupaj pod nadzorom. Dobro se boste počutili v družbi oseb, ki v vas vidijo prijetnega sogovornika ali sogovornico.

KOZOROG 
Bodite pozitivni in družabni, saj boste srečali osebo, na katero se že dlje časa trudite narediti odličen vtis. Pred vami je razgiban dan, poln prijetnih občutkov in finančnih presenečenj.

VODNAR
Neizmerna zagnanost in prodornost vas vodita še v boljše rezultate, zato nadaljujte s tempom, ki vam ga bo marsikdo zavidal. Ne pozabite poskrbeti tudi za dovolj gibanja.

RIBI 
Potrudite se, da boste nekomu, ki računa na vas v težavah pomagali na iskren, vendar učinkovit način. Pazite v trenutku, ko boste razdraženi, da nekoga po nepotrebnem ne užalite.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.