Magazin > Horoskop in Numerologija
13886 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 31. maja 2024

astrologija Profimedia
Nerešeni odnosi tako na področju ljubezni, kot tudi na področju kariere, vas lahko zaradi vpliva konjunkcije med Luno in Saturnom obremenijo in spravijo v slabo voljo.

Sprašujte, odgovarjajte in pokažite zanimanje. Če vas bo kdo razjezil ali vznemiril, pa lahko hitro postanete nerazpoloženi in razdražljivi. Veliko boste govorili, razmišljali, ter radovedno raziskovali. (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Ne da bi razmišljali, boste s sočutno naravnano energijo lune v ribah poklicali tiste, ki vam bodo pripravljeni pomagati in se z vami o vsem kar vas trenutno tare posvetovati.

BIK
Previdni bodite, ko boste nekomu razlagali o sebi, kljub temu da bo zaradi lune v ribah poudarjena toplina v odnosih. Na čustvenem področju vas čaka trenutek, ki ga še dolgo ne boste pozabili.

DVOJČKA
Kljub zelo ležerni energiji lune v ribah se boste počutili zelo učinkoviti. Držite se praktične naravnanosti ter se usmerite v dobre rezultate. Ukvarjali se boste tudi s financami.

RAK
Z luno v ribah si boste zaželeli poglobiti odnose, kar boste tudi povedali. Ne bo vas zanimalo, ali nasprotna stran ne bo pripravljena, pomembno vam bo le, da dobite odgovore, po katerih hrepenite.

LEV
Ne glede na to pred kakšnim izzivom se boste znašli, spustite ego, saj boste vse rešili veliko hitreje s pomočjo nasvetov nekoga, ki je zelo izkušen. Približajte se pravim smernicam.

DEVICA
Pripravljeni boste na nove začetke, saj boste zato optimistično naravnani. Poslovni rezultati bodo v veliki meri odvisni od usklajevanja ter prilagajanja, ki vam ne bo predstavljalo težave.

TEHTNICA
Ne glede na to, kako se boste počutili in kaj imate na urniku, vzemite si nekaj časa in se podajte na klepet s prijatelji. Vaše ideje bodo čudovite, dejanja pa vedno bolj lahkotna.

ŠKORPIJON
Nekaj, kar ste storili pred kratkim, vas bo ves čas skrbelo in vam hodilo po mislih. V službi se boste iznajdljivo dokopali do pametnih rešitev, ki vam prinašajo realne priložnosti.

STRELEC
Poslovno ozračje bo nemirno in razdražljivo, saj se bližajo stvari, ki bi jih najraje preskočili. Opravite brez nerganja vse svoje obveznosti, tudi če se boste morali nekomu ves čas prilagajati.

KOZOROG
Počutili se boste polni zagona in ambicij, zato ne zapostavite pomembne naloge, ker vam bo kasneje zagotovo vse skupaj veliko težje. Lotite se stvari, ki čakajo, da jih razrešite. 

VODNAR
V domačem okolju se bodo z energijo lune v ribah pojavile nepričakovane težave, ki jih boste poskušali rešiti. Zelo boste trmasti, kar nekomu, ki je spontan ne bo najbolj všeč.

RIBI
Pazite, da se ne bi zaradi občutka, da bi nekomu v vseh pogledih ustrezali, navezovali na napačne dogodke ter ljudi. Čutite, da nekomu ne bi smeli zaupati, čeprav nimate konkretnega razloga.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.