Magazin > Horoskop in Numerologija
452 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 4. oktobra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Bolj boste popuščali stresu in se ozirali na zunanje okoliščine, slabše se boste počutili.

Prebujajo se strast, hrepenenje, v negativnem smislu pa ljubosumnost in želja po maščevanju. Raje prodirajte počasi in zbrano, da se ne znajdete v kakšni preveč napeti situaciji. Razpoloženje bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo, še posebej na področju medsebojnih odnosov. Intenzivne misli se bodo prepletale in zapletale, zato ne sklepajte prehitro. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Dopoldne, ko bo luna še v tehtnici, boste prepričani, da čisto vse delate prav, ignorirali boste napake, ki ste jih storili v preteklosti, zato vas lahko zajame popoldne, ko luna preide v škorpijone, občutek krivde.

BIK 
Če boste delovali preveč nestrpno, se boste povsod samo še bolj zapletali v nerešljivo mrežo neprijetnih argumentov. S potrpežljivostjo bo vse skupaj veliko lažje izvedljivo.

DVOJČKA 
Po srečanju boste prišli do spoznanja, da ste naredili dovolj in da je prišel čas, da tudi druga oseba naredi kakšen korak v vaši smeri. Želeli boste, da vas nekoliko bolj spoštujejo.

RAK 
Z veseljem vas bodo sodelavci opazovali, kako sproščeni in produktivni ste. Komplimenti vam bodo godili, saj boste preko njih končno dobili ustrezno potrditev, po kateri hrepenite.

LEV 
Vse kar ste si zamislili, boste želeli opraviti temeljito in brez večjih spodrsljajev, saj boste prepričani, da si lahko prislužite kakšno nagrado. Vtis v poslovnem krogu vas naj ne skrbi.

DEVICA 
Začnite popoldne, ko luna prehaja v znamenje škorpijona in vam podarja trdnost, gledati bolj nase. Priložnost, o kateri že nekaj časa sanjarite, vas bo dohitela, le zaupajte vase.

TEHTNICA 
Zaznali boste okoliščine, s katerimi se drugi ne bodo ukvarjali, kar vas bo pomirilo, saj se najboljše znajdete sami. Presenečali boste s kreativnimi idejami, ki bodo nenavadne. 

ŠKORPIJON 
Ne obremenjujte se, če se nekaj ne bo razvilo takoj, saj se bo vse odvijalo zelo učinkovito in v napredni smeri. Po pravici čim prej povejte, kaj obvladate in česa ne zmorete.

STRELEC 
Veliko lažje kot v preteklih dneh se boste povezali s svojo notranjostjo in z vzgibi, ki ste jih potiskali vstran zaradi neljube vsebine. Vaša odločitev je, ali boste naredili pomemben korak ali ne. 

KOZOROG 
Prebudite sanje, ter razmislite, kako bi jih lahko brez težav udejanjili. Bodite bolj pozorni na odzive sodelavcev, saj boste pomembne odgovore, ki jih že nekaj časa iščete, našli med vrsticami. 

VODNAR 
Nesebična narava bo olajšala razumevanje in ustvarila na področju medsebojnih odnosov čudovit občutek. Veliko lažje vam bo šlo vse skupaj od rok, če boste zaupali vase.

RIBI 
Odprti za pogajanja in globoke pogovore boste še posebej popoldne, ko luna prehaja v škorpijona odlična spodbuda za druge. Pripravljeni boste na skupne podvige in srečanja.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.