Magazin > Horoskop in Numerologija
10554 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 5. julija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Pustite stvari, da se same odvijejo, saj bi lahko s kakšnim napačnim korakom vse skupaj poslabšali.

Sposobnosti bodo zmanjšanje, kar vas naj preveč ne obremeni. Občutek, da za vaše želje ni posluha, se bo umaknil takoj, ko boste prebudili pogum. Zadeve, tudi tiste najbolj stabilne, se lahko v trenutku obrnejo in spremenijo ter povzročijo občutek, da izgubljate trdna tla pod nogami. Opozorijo vas lahko na nekaj, česar sami ne vidite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi nežnih vibracij lune v raku boste želeli okusiti ljubezen na vsakem koraku. Več časa kot običajno boste na področju kariere ter doma porabili za dogovarjanje in usklajevanje. 

BIK 
Ker se bo luna nahajala v raku, lahko preveč hladne in odločne besedne fraze povzročijo zmedo in razne nesporazume. Nepričakovan dogodek vas bo prepričal, da še naprej vztrajate.

DVOJČKA 
Nekdo izmed sodelavcev bo s svojo pikro pripombo postavil marsikaj na glavo. Trudili se boste, da bi stvari spravili v red, vendar se nikakor ne boste sposobni sestaviti, zato boste nemirni.

RAK 
Po tihem si boste zaželeli novih priložnosti in sprememb predvsem na področju čustev, kjer vam je dovolj nedorečenosti ter izmikanja. Vse se vam bo zdelo veliko bolj razumljivo.

LEV 
Presenetila vas bo nepričakovana ponudba, vendar boste z luno v raku preveč omahljivi, da bi jo sprejeli. Prekinite nekaj, kar se vam v zadnjih časih ponavlja, lažje vam bo.

DEVICA 
Kljub umirjeni energiji lune v raku boste, v kolikor boste deležni kakšne pripombe, ki vam ne bo ustrezala, nestrpni in vzkipljivi. Finančne obveznosti, na katere ste pozabili vas lahko obremenijo. 

TEHTNICA 
Nakazilo, ki ga pričakujet0,e bo zaradi nejasnih razlogov zamujalo, kljub temu boste doživeli notranje zadovoljstvo, ker boste nesebično končno storili nekaj za dobrobit skupnosti.

ŠKORPIJON 
V ljubezni boste sprejeli pomembno odločitev, iznajdljivost bo zagotovo adut, ki vam bo koristil, da boste prepričani vase. Več časa boste namenili razmišljanju o finančnem stanju.

STRELEC 
Nekdo vam bo, brez da bi vas vprašal pomagal brez skritih interesov, zato zaupajte in pomoč sprejmite z nasmeškom na obrazu. Entuziastično delovanje vas vodi v dobro počutje.

KOZOROG 
Ne širite raznih govoric, razen če lahko svoje trditve podprete z dokazi. Zadeve, ki lahko nekoga močno obremenijo zadržite raje zase, saj bi se lahko vse skupaj razvilo v pravo dramo.

VODNAR 
Rast fizične energije bo, kljub temu da se bo luna nahajala v raku, ki potrebuje počitek na zavidljivi ravni. V ljubezni nočete več laži, tokrat bi radi dokončno razčistili in potegnili črto.

RIBI 
Zadržki in pomisleki bodo izginili šele, ko boste določene stvari začeli jemati bolj odgovorno. Motilo vas bo, da v službenem okolju niste med tistimi, ki so pohvaljeni.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.