Magazin > Horoskop in Numerologija
3450 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 6. septembra 2024

horoskop Profimedia
Okolje, ki si ga boste skrbno izbrali, bo vir sreče in stabilnih odnosov.

Zelo vam bo koristil stik s tistimi, ki razmišljajo na umirjen način in napredno. Negovali boste moto, naj se koristno in prijetno poveže. Znali se boste odlično organizirati in priskočiti na pomoč predvsem tistim, ki so šibkejši. Topla energija bo tista, ki vam bo v pomoč pri odkrivanju zanimivih stvari, s katerimi bi lahko popestrili svoj vsakdan. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Sodelavce boste poskusili prepričati v nekaj, kar diši po tveganju, zato ne bodite presenečeni, če se bo nekdo izmed njih ustrašil ter začel kar naenkrat zelo komplicirati. 

BIK 

Dobro bi bilo, da bi sodelavcem omogočili odločitev po lastni presoji. Nikar jih trmasto ne silite jih v nekaj, kar je všeč samo vam. Poiskati skupni jezik in se umiriti bo tokrat misija nemogoče.

DVOJČKA

Nekdo vas bo v trenutku, ko boste zamišljeni, potisnil v pravo smer. Lotili se boste raziskovanja in odkrivanja tistega, kar vam lahko v prihodnosti morda izboljša stanje na bančnem računu. 

RAK

Čeprav boste želeli v miru razmisliti, vas bo tok dogajanja neusmiljeno potegnil v težave drugih. Zmotila vas bo oseba, ki ne bo odnehala obremenjevati vseh, ki jo obkrožajo.

LEV

Tudi če se bo nekaj slučajno zataknilo, ne pretiravajte in nikar ne rinite z glavo skozi zid. S pomočjo pikre pripombe sodelavca se boste spomnili, česa še niste končali, čeprav ste obljubili.

DEVICA

Če želite odpreti srce ljubljene osebe, ji ne govorite neprestano le o svojih tegobah, raje prisluhnite njenim željam. Z energijo lune v tehtnici se boste lažje približali prijetnim vibracijam.

TEHTNICA

Iskali boste spremembe, ki bodo dopuščale dodatne korake v tisti smeri, o kateri že dlje časa razmišljate. Prodirali boste pogumno ter zelo samozavestno, saj vas spremlja energija vašega znamenja.

ŠKORPIJON

Prenehajte se za vsako stvar smiliti sebi, saj je to način, ki psihično stanje le še poslabšuje. Pomembno je, da čim bolj zaupate vase ter v to, da se tudi vam lahko zgodi nekaj lepega.

STRELEC

Brez težav se boste prilagajali spremembam, zato, ko vas bo nekdo na nekaj opozoril, nikar ne bodite napeti in neučakani, še bo dovolj časa, da nekaj, kar vas bega, spremenite.

KOZOROG

Tudi če vas bodo zasipali z odvečnimi nalogami, boste z energijo lune v tehtnici ostali optimistični. Razmišljali boste o zanimivi finančni naložbi, ki se vam že dlje časa nasmiha. 

VODNAR

Na čustvenem področju vas lahko reši šesti čut, zato nikar ne oklevajte preveč, raje storite nekaj spontanega in izvirnega. Dokazali boste, da ste resnično vredni zaupanja.

RIBI 

Pravila vas bodo na trenutke dolgočasila, vendar jih nikar ne prekršite. Preko zanimivega dogajanja boste prišli do spoznanja, da ima vse svoje prednosti in slabosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.