Magazin > Horoskop in Numerologija
12702 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 7. junija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Veliko bolj boste motivirani, da zdravje in počutje dojemate bolj resno ter dosledno.

Ne bojte se stopiti ven in razgibati telesa, saj vam bo hvaležno. Namesto da bi se usmerjali v saditev novih semen, boste poskušali ugotoviti, kaj narediti s tem, kar ste do sedaj pridelali. Usmerjali se boste k iskanju načinov za ponovno vzpostavitev ravnotežja, ki je bilo morda izgubljeno. Pomembna spoznanja, do katerih boste prišli, vam bodo omogočila, da se nemoteno spopadate s težavami. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Luna v dvojčkih prinaša dopoldne očarljivost in razigranost, še posebej pri ženskah, ki boste danes delovale v optimističnem smislu. V ljubezni boste zlahka prepoznali iskreno naklonjenost.

BIK 
Topel občutek, da vam skoraj vsi, ki so za vas pomembni, stojijo ob strani, bo razlog, da boste notranje pomirjeni. Na ljubezenskem področju počasi prihajate do pomembnih zaključkov.

DVOJČKA 
Vzemite si več časa za vse zasebne zadeve, ki vam veliko pomenijo. S tem boste premagali utrujenost ter negativno razmišljanje, ki zaradi nenehnega hitenja sili na plano.

RAK 
Ne bodite tako zahtevni do sebe, kajti vse to vas vodi v nezadovoljstvo, še posebej na področju ljubezni, kjer vas bo ljubljena oseba opomnila na napake. Samski boste navdušeni nad nekom.

LEV 
Pretekle izkušnje bodo priložnost, da svoje mnenje spremenite, tudi če vas bo nekdo postrani gledal. Presenečeni boste, saj boste v trenutku sposobni razumeti pravo  bistvo.

DEVICA 
Naredili boste spremembo in se z veseljem pripravljeni podali korak naprej. Vse, kar si boste zastavili, bo popoldne, ko luna preide v znamenje raka, podprto s pozitivnimi smernicami. 

TEHTNICA 
Vse kar ste si zamislili, popoldne, ko luna prehaja v znamenje raka ne bo dovolj za bliskovit napredek. Poglobiti se boste morali v neznana znanja in prisluhniti nekomu, ki obvlada marsikaj.

ŠKORPIJON 
Ujeli boste tisti trenutek, ki vam lahko v bližnji prihodnosti omogoči prvo mesto. Želeli si boste zanimive ljudi in nove smernice, ki vas lahko počasi prebudijo na vseh področjih. 

STRELEC 
Ne iščite lažjih poti, kajti obrestoval se bo le iskren pogovor. Nikar ne bodite preveč nestrpni, kot je v vaši navadi, ko se karkoli zakomplicira, saj se lahko vse skupaj zavrti proti vam.

KOZOROG 
Če boste zaupali vase ter v svoje sposobnosti, se vam bo ponudila možnost, ki je nikakor ne smete zamuditi. Energija lune v raku bo popoldne prebudila ustvarjalnost.

VODNAR 
Delovali boste z občutkom upoštevanja želja in zamisli drugih, kar vam navadno ne gre najbolj od rok. Tokrat bo vse drugače, saj boste znali biti v ključnem trenutku tudi prilagodljivi.

RIBI 
Na področju ljubezni se boste popoldne, ko luna prehaja v raka, zelo dobro počutili v nizu lepih komplimentov. Odzovite se, v nasprotnem primeru se bo priložnost umaknila.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.