Magazin > Horoskop in Numerologija
11220 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 8.decembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
V kolikor se boste počutili razdražljivo, nestrpno ali nemirno, je to signal, da se morate umakniti stresu in se poskusiti sprostiti.

Če ostanete v vznemirjenem stanju, boste ravnali nervozno in obdano z jezo. Močna in hkrati topla vibracija se bo dotaknila tudi najbolj hladnih ter zaprtih vase. Prebuja se želja po iskrenih debatah, argumentiranju in pogovorih. Obdani boste z odličnimi diplomatskimi in pogajalskimi sposobnostmi. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Optimistični boste, srce vam bo ogrevala pozornost nekoga, ki je igriv in simpatičen. Radi bi naredili še kakšen korak naprej, zato boste premislili o cilju, ki lahko pomeni nov izziv.

BIK
Z luno v tehtnici prihaja več skladnosti. V zadnjem hipu boste spremenili načrte, kar se vam ne dogaja prav pogosto, vendar bo za skupno dobro to nujno potreben korak.

DVOJČKA
Niste preveč optimistični, vseeno se boste kljub temu borili za svoje pravice, tudi če vas ne bodo podpirali. V ljubezni boste skoraj prepričani, da vam je uspelo nekoga pridobiti na svojo stran. 

RAK
Vrtite se v začaranem krogu, saj marsikaj ni tako kot ste si zamislili. Previdno delujte z nekom iz preteklosti, ki se še vedno vrti v vaših krogih, čeprav to ravno ni vaša želja.

LEV
V središču pozornosti se boste odlično počutili, saj vam bodo na glas priznali, da izgledate odlično. Določene finančne napetosti bi najraje preskočili ali preprosto zaprli oči. 

DEVICA
Vse kar ste si zastavili, bo potekalo dokaj hitro, z izjemo težjega pogovora, ki ga boste z luno v tehtnici kljub kočljivi tematiki dobro speljali. Zgodba bo imela več različnih odtenkov. 

TEHTNICA
Razmišljali boste o situaciji, ki bo potekala drugače od predvidenega, zato bodite pripravljeni na nekaj nepredvidljivih zasilnih izhodov. Morda bo v igri nekdo od domačih, s katerim se ne moreta uskladiti.

ŠKORPIJON
Nikakor si ne želite, da bi se glasno prerekali, toda tokrat ne boste zmogli držati jezika za zobmi. Na čustvenem področju ne bo več razlogov za ugibanje, potrebno se bo soočiti.

STRELEC
Posvetite se zoprnim opravkom, saj imate z energijo lune v tehtnici možnost, da vse opravite rekordno hitro ter brez pomanjkljivosti. Odgovorite na vprašanja, ki jih boste deležni.

KOZOROG
Preveč energije porabljate za nekaj, kar nikakor ni povezano z dobrim izplenom, zato se ustavite in razmislite kam je vedno vlagati svoj čas in energijo, ki je nimate na pretek. 

VODNAR
Prebudila se bo radovednost glede poslovnih obveznosti, ki bi se jim želeli posvetili brez zadržkov.  Ne dovolite si, da bi postali finančno ali drugače odvisni od tistih, s katerimi niste kompatibilni. 

RIBI
Svoboda bo za vas nekaj najdragocenejšega. Slišali boste nekaj nasprotujočih si novic, zato ne boste najbolj prepričani kako naprej. Prebudite več odločnosti in samospoštovanja. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.