Magazin > Horoskop in Numerologija
433 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 9. avgusta 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Na podlagi prijetnega pogovora se bo okrepilo samozaupanje.

Le tako boste lažje krmarili tako v družbi kot tudi v službi, optimizem bo vaš vir dobrega počutja. Ljubezenske vibracije bodo izredno naklonjene, s sabo bodo nosile posebno sporočilo. Uspevalo vam bo uravnoteženje potencialno nasprotujočih si strani, sposobni boste objektivnega razmišljanja ter iskrenega svetovanja. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne glede na to, da se v zadnjem času odpira veliko drugačnih možnosti, boste želeli zadevo popeljati do konca ter ostalim dokazati, da ste se zmožni, če je potrebno tudi prilagoditi.

BIK
Z energijo lune v tehtnici, ki stavi na ljubezen, boste vezani biki in bikice razmišljali o tem, kako bi oživeli svoje ljubezensko razmerje in se pomaknili naprej. Samski boste izredno zamišljeni.

DVOJČKA
Počutili se boste ujeto v želje in pravila drugih, saj se nič ne bo dogajalo tako hitro, kot bi vi želeli. Čas je, da sami storite kakšen korak ter se potrudite, da bo vse skupaj bolj spontano.

RAK
Kljub prijetni energiji lune v tehtnici se bodo neprestano prebujala čustva, pred katerimi bi najraje čim prej pobegnili in se usmerili v prihodnost. Finančno področje boste znali imeti pod nadzorom.

LEV
Vse, kar želite storiti, vam bo zaradi energije lune v tehtnici zelo naklonjeno, zato ne oklevajte več s pomembnimi odločitvami. Nekoliko negotovi boste na področju družinskih odnosov. 

DEVICA 
Brez kančka obžalovanja boste priznali, da potrebujete več podpore za zadevo, v katero sicer verjamete. Zaznali boste nekaj strahu, čeprav ne boste imeli upravičenih razlogov.

TEHTNICA
Z luno v svojem znamenju se boste ves čas usmerjali v ohranjanje lepih odnosov. Vse, kar vas bo doletelo, boste umirjeno obvladali, v ljubezni pa se boste nekateri odločili za spremembo.

ŠKORPIJON
Poskusite kljub temu, da boste v notranjosti vreli od intenzivnih čustev z energijo lune v tehtnici, delovati bolj mehko in prilagodljivo. Ni treba tako zelo hiteti, saj vas bo vse počakalo. 

STRELEC
Ker boste premišljeni in odločeni, da nekaj speljete do konca, bo dovolj časa, da se odločite, kaj je pomembno. Odprite srce, prisluhnite bližnjim in se podajte v prijetne klepete.

KOZOROG 
Preveč se zanašate na okoliščine ter čakate, da se nekaj premakne samo od sebe. Skušajte ukrepati, dokler je še čas in vas spremlja prijetna energija lune v znamenju tehtnice.

VODNAR
Nočete popustiti, čeprav veste, da vas lahko ravno ta odločitev potisne iz igre za nekaj, kar vam v resnici veliko pomeni. Na osebnem področju se določeni pogovori ne bodo zaključili.

RIBI
Z luno v tehtnici boste bolj kot v preteklih dneh sposobni slediti notranjim občutkom, ter spoznati, kaj bi bilo treba bolj poudariti. Družinski člani vas bodo znali razveseliti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.