Magazin > Horoskop in Numerologija
4679 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 12. junija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Ne bodite presenečeni, če se boste na vseh področjih odzivali hitreje.

Vse vas bo zanimalo, še posebej če počnete nekaj, česar še nikoli niste počeli. Pripravljeni boste tvegati ter se podati v neznane smeri, brez da bi se spraševali, kaj vam pogumna pot prinaša. V negativnem smislu lahko razne pripombe in opazke vodijo v konflikte, ki pa se bodo hitro polegli. Namesto da prehitevate, se raje ustavite in prisluhnite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Prihaja čas za odločne spremembe in osredotočanje na tisto, kar ste običajno odrivali ali spregledali. Priporočljivo je, da sprejmete pomoč, brez tistega slabega občutka, ki vas običajno spremlja.

BIK 
Uporabljali in poudarjali boste mir in se diplomatsko izogibali agresivnemu odnosu. Da bi premagali napetosti in slabo voljo, razmislite o krepitvi prijateljskih odnosov ali o hišnem ljubljenčku.

DVOJČKA 
Odločili se boste za raziskovanje novih priložnosti in spoznavanje zanimivih ljudi, zato boste prebudili moč svobodne volje in preusmerili bistvo svojega delovanja v novo smer.

RAK 
Vse se bo na področju kariere in medsebojnih odnosov odvijalo stabilno, predvidljivo, le samskim se lahko zgodi nekaj nenavadnega, nenačrtovanega. Razmislite, morda ste ravno to potrebovali.

LEV 
Pomembno bo, da ne dovolite, da bi preobremenjenost in močna želja po dodatnih zaslužkih vplivala na to, da si za ljubezen ter za odnose s prijatelji ne vzamete dovolj časa. 

DEVICA 
V kolikor si želite več sproščenosti, se izogibajte svojim trdim principom, ter trmi, ki večkrat nepričakovano udari na plano in si dovolite svobodo pri iskanju boljših možnosti.

TEHTNICA 
Na prvem mestu bodo tokrat na področju dela in denarja odgovornost, trdo delo in odločnost. Poskrbite pa, da se izognete negativnim mislim, ter občutku, da nečesa niste sposobni.

ŠKORPIJON 
Če želite doseči želene cilje, morate preizkusiti nove strategije in taktike, vendar poštene in preverjene. Ne pozabite na ustvarjalno plat, ki jo morate raziskati in uporabiti.

STRELEC 
Prenagljena naložba, ki obljublja hitre dobičke bi vam lahko z energijo lune v ovnu prinesla le izgube. Preberite drobni tisk, saj boste prepričani da potrebujete več, kot je morda v resnici potrebno.

KOZOROG 
Znali se boste povezovati, še posebej s starejšimi, ki jih boste popolnoma razumeli. Pomoč, ki jo boste nudili, bo blagodejno vplivala na dušo in tisti notranji občutek, ki vodi k dobremu počutju.

VODNAR 
Pričakujte manjše zaplete, ki bodo izbruhnili zaradi napetosti v zvezi s tehničnimi zadevami v domačem okolju. Najprej vdihnite, šele nato začnite diplomatsko pogovor in vse skupaj rešite bolj umirjeno.

RIBI 
Energije bodo nihale, zato se boste pri zahtevnih nalogah težje zbrali. Preveč boste resni, da bi razumeli šalo, zato se lahko v določeni situaciji brez pravega razloga celo počutite užaljeni.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.