Magazin > Horoskop in Numerologija
10743 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 15. julija 2024

astrologija, astronomija Profimedia
Z vso močjo se boste borili za tisto, kar smatrate da vam pripada.

Morebitni čustveni šok ali preobrat sprejmite kot lekcijo ali priložnost, da osebnostno napredujete. Nerešeni odnosi tako na področju ljubezni kot tudi na področju kariere vas lahko obremenijo in spravijo v slabo voljo.  V primeru nezadovoljstva je najboljša odločitev umik v svoj svet. Povečana bo želja po ustvarjanju in doživljanju prijetnih vibracij. (Vir: Horoskopi.si)


OVEN 
Popazite na zdravje, saj zahajate v ekstreme, posledice pa so lahko tokrat obremenilne. Dogajanje bo zahtevalo od vas, da iščete možnosti ter urejate zadeve povezane z materialnimi dobrinami.

BIK 
Komaj ste čakali na priložnost, da se izkažete, zato boste živčni in z luno v znamenju škorpijona izredno borbeno naravnani. Ne prenesete pritiskov, zato boste želeli vse narediti umirjeno.

DVOJČKA 
Priznajte si, da se ambicioznost vedno ne obrestuje, toda tokrat je na vaši strani veliko srečnih okoliščin, ki vam lahko omogočijo, da vztrajate pri tistih ciljih, v katere ste prepričani. 

RAK 
Previdno delujte zaradi vpliva lune v škorpijonu z nekom, ki vas je večkrat premagal v besednem dvoboju in vam dokazal, da ne bo popustil za nobeno ceno, ne glede na vse. 

LEV 
Določeno sporočilo vas bo prepričalo, da bo zgodba za katero ste mislili da je končana, ponovno dobila možnosti za realizacijo. Razen če gre za napačne interese, se lahko zakomplicira.

DEVICA 
Na svoj način, vendarle zelo intenzivno boste na področju kariere, kjer se bodo pravila zaostrila, opozorili nase in na svoja stališča, ki bodo tokrat drugačna, veliko bolj zahtevna.

TEHTNICA 
Čustva vas bodo v določeni situaciji premagala, vseeno pa bodite brez strahu, saj se bo vse skupaj hitro umirilo ter stabiliziralo. Tudi na področju financ ne boste razočarani. 

ŠKORPIJON 
S pomočjo energije lune v svojem znamenju se boste veliko lažje uskladili z osebo, ki je najpogosteje v vaših mislih. Stopate v obdobje, v katerem lahko navežete bolj stabilne stike.

STRELEC 
Nekaj, kar vas je pred kratkim spravilo ob živce, se bo s pomočjo lune v znamenju škorpijona izkazalo kot koristna izkušnja. Vse, kar bo imelo pridih negativnosti, se bo odvijalo mimo vas.

KOZOROG 
Ukvarjali se boste s tistimi zadevami, za katere si v preteklih dneh niste vzeli časa, ali pa preprosto niste bili dovolj sproščeni. Končno boste razrešili težave, ki ste si jih nakopali.

VODNAR 
Ne poskušajte na področju ljubezni razčiščevati zadev iz preteklosti, saj veste, da se ti pogovori takrat, ko na vas vpliva luna v škorpijonu, nikoli ne zaključijo. Samski boste zelo nemirni.

RIBI 
Na področju dela in denarja boste zmedeni, saj se bo vse odvijalo zelo hitro. Ljubezensko dogajanje, ki bo dišalo po strasti, vam prinaša ogromno dobre volje in zadovoljstva. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.