Magazin > Horoskop in Numerologija
9381 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 16. avgusta

horoskop, astrologija Profimedia
Hitre misli in svetle zaznave vas vodijo k optimističnim odločitvam.

Vse kar se bo odvijalo spontano vas bo navdihovalo. Zaupajte lastnim občutkom, tudi če vam bodo želeli vsiliti določena prepričanja, ki jih na prvi tren morda ne boste razumeli v pravi smeri. V ljubezni vas bo vodila neodvisnost, s katero boste še kako sproščeni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Z vplivom lune v znamenju strelca se boste ukvarjali z okolico. Če je nekdo do sedaj dvomil v vas, ali pa vas obtoževal za določene zadeve, je sedaj pravi čas, da pokažete, kje so meje. 

BIK
Svoboda in trdna volja bosta odlična popotnica za prijetno počutje. Na delovnem mestu vas bo ujela priložnost svobodnega izražanja in na drugi priložnost manjšega finančnega napredka.

DVOJČKA
Vse bolj prijetno se vam bo zdelo nekaj, kar vas še pred kratkim ni prepričalo. Ponovno se bo v vašo notranjost naselilo zaupanje. Znali se boste tudi povezati s sabo in se pomakniti naprej.

RAK
Delo bo zaradi lune v strelcu razpršeno. Lahko boste pokazali kaj zmorete in če boste, se vam vsekakor obeta prijeten napredek. Izplača se vam torej potruditi in izkoristiti priložnost, ki se ponuja.

LEV
Stanje, ki je nastalo v partnerstvu, se lahko z vplivom lune v strelcu še poslabša, zato sprejmite odgovornost in ne objokujte neprestano svojih odločitev. Bodite močni ter pogumni.

DEVICA
Nežen, romantičen in umirjen dan je pred vami. Spremljala vas bo paleta ugodnih možnosti. Tokrat ne boste imeli časa za počitek, toda urnike si priredite tako, da ostane še nekaj časa za ostale.

TEHTNICA
Ne bodite starokopitni, predvsem pa se ne držite načel in vzorcev, ki vam le še škodujejo. Življenje vam ponuja novosti, luna v znamenju strelca bo tista, ki bo prebudila željo po pustolovščini.

ŠKORPIJON 
Na ljubezenskem področju vam bo marsikaj bolj jasno kot v preteklem času. Z ljubljeno osebo boste našli zanimivo temo, ki se bo prepletala skozi dan in vse skupaj neverjetno navduševala.

STRELEC
Nekdo si resnično ne zasluži vsega tega, kar namenjate, zato je čas, da sprejmete odgovornost. Zamere ste tako ali tako že povzročili, zato je le še vprašanje, kako se bo vse skupaj nadaljevalo.

KOZOROG
Povečana odgovornost bo tista, ki vas bo preganjala v ozadju. Morali se boste bolj sprostiti in si zaupati. Na karierne obveznosti bo potrebno pogledati kot izziv, ne pa kot breme.

VODNAR 
Na področju čustev boste zaradi lune v strelcu morda celo preveč razposajeni. Več sreče boste imeli na področju kariere, kjer se vam lahko ponudi tudi možnost zanimivega dodatnega dela. 

RIBI
Največji izziv bo določena zadeva, ki vam bo sprva neznanka. Ko boste plavali v mrzli vodi usode, skušajte poiskati način, da se odločite in naučite mnogo pomembnih trenutkov, ki vodijo k sreči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.