Magazin > Horoskop in Numerologija
522 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 16. septembra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Ljubeznivost in toplina odpirata vsa vrata k novim dimenzijam in umirjenemu vzdušju.

Znali boste poiskati stik s sabo, ujeti srečo in uživati v prijetnem vzdušju. V ljubezni se boste na vsak način želeli približati resnici. Čustveno boste zelo dojemljivi, odprti, romantični in hkrati zelo samozavestni. Prihaja navdušenje nad vsem, kar vas bo obdajalo, zato vas bo težko spraviti v slabo voljo. Delovali boste z ravno pravo mero takta. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ostanite zjutraj, ko bo luna še v vodnarju zelo prisotni, ter čim prej dokončajte zadevo, ki je pomembna, saj bi se v nasprotnem primeru lahko vse skupaj še bolj zakompliciralo.

BIK 
Skrbi vas pomembna zadeva, ki ni odvisna samo od vas, zato boste nihali. Lažje se boste odločili, če boste poslušali nasvet nekoga, ki vam je zelo blizu in točno ve, kaj vam veliko pomeni. 

DVOJČKA 
V poslovni situaciji boste imeli zadnjo besedo, čeprav bo odločitev tudi zaradi prehoda lune v znamenje rib zelo težka. Obremeni vas lahko vprašanje, ali ste resnično pripravljeni na spremembe.

RAK 
Doletel vas bo presežek dela, prav tako se bo treba podvizati na področju denarja. Končajte najnujnejše, nato se proti večeru z luno v ribah usmerite v bolj prijetne dogodivščine.

LEV
Vedno bolj vam bo jasno, da nekdo nikakor ne namerava popustiti in spremeniti mnenja, zato boste tuhtali, kako bi lahko določeno zadevo kljub temu speljali na svoj način. 

DEVICA
Vznemirjale vas bodo finance, če želite izkopati se iz zoprne situacije, boste morali delovati zelo premišljeno. Še vedno se lahko odločite za bolj zanimivo različico, ki vas bo navdihnila.

TEHTNICA
Počakajte na pravi trenutek, saj prihaja več različnih možnosti, zato se ne ustavite le pri tisti edini, ki jo dobro poznate. Pustite stres tam, kjer je, daleč vstran od svojega zaznavanja.

ŠKORPIJON
Pričakujte s prehodom lune v znamenje rib usklajeno energijo. Ostanite mirni, tudi če se boste znašli v položaju, ko bodo na preizkušnji vaši živci. Zvečer si boste privoščili lenarjenje.

STRELEC
Po zanimivi nepričakovani izkušnji si boste priznali, da najboljše poti ne vodijo vedno v enaki smeri. Nikar ne bodite nepotrpežljivi in kritični do ljudi, ki so po naravi bolj občutljivi.

KOZOROG
Zavijte na stransko pot in raziščite nekaj drugačnega, nekaj, kar vas lahko ponovno spravi v zagon. Zdravje trenutno ni najbolj stabilno, zato bodite pozorni, da se zdravo prehranjujete.

VODNAR
Medosebni odnosi bodo neusklajeni, zato brzdajte svoj temperament, saj bi lahko v jezi rekli in storili stvari, za katere bi si kasneje očitali.  Namenite sebi več gibanja v prostem času. 

RIBI
Kar se vam bo dogajalo, vas bo spravljalo v dobro voljo, saj boste končno dobili potrditve za vse tiste zadeve, ki so vas na področju dela, izobraževanja ali denarja obremenjevale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.