Magazin > Horoskop in Numerologija
8102 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 17. junija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Stopamo v obdobje Merkurja v raku, ki bo omogočal predvsem premišljenost in zbranost.

Poglobili se boste v vse tiste delce, ki ste jih še pred kratkim ignorirali. Lažje vam bo razumeti ter si dovoliti delovati pristno. Želeli boste razširiti obzorja ter pomagati vsem, ki to potrebujejo. Notranji občutki bodo močni, težko jih boste zadrževali pod površjem. Ljubezenski koraki bodo iskreni in globoki. (Vir: Horoskop.si)


OVEN 
Moč, ki jo bo prebudila energija lune v škorpijonu bo tako zelo intenzivna, da ne boste mogli biti pri miru ali počakati, da se nekaj razvije. Delali boste hitre korake ter sledili bliskovitemu umu.

BIK 
Čustveno boste z energijo škorpijona zelo dojemljivi in samozavestni. Deležni boste neverjetnega navdušenja in veliko aktivne energije, kar vam bo podarilo voljo za delo in druženje.

DVOJČKA 
Dviguje se samozavest, zato boste ponosni na svoj videz in dosežke, nikar pa ne pretiravajte s samozavestnimi nastopi. Zapomnite si, da se dobro blago samo hvali.

RAK 
Razveselilo vas bo, da boste deležni manjšega napredka na finančnem področju. Kljub temu boste morali spremeniti svoj pristop do denarja, tudi zase boste morali narediti več.

LEV
V odnosih bo začutiti več pozitivne energije in manj nesmiselnih zapletov, kar vas bo usmerilo v več druženja. Razčiščevanja in analiziranja so za vami, zato se z njimi ne ukvarjajte.

DEVICA 
Bodite pripravljeni na različna razčiščevanja s svojimi najdražjimi ter s sodelavci, saj vam nič ne bo pisano na kožo. Kaj, če bi prenehali kritizirati in spreminjati vse, kar vas obdaja.

TEHTNICA 
Zaradi lune v škorpijonu se lahko prebudi občutek, da so se pojavile mnoge ovire in razočaranja, ki jih ne morete rešiti. Če se vam začnejo dogajati neprijetne okoliščine ali zapleti, se takoj ustavite in vklopite pogum.

ŠKORPIJON 
Energijo, ki jo prinaša luna v vašem znamenju čim bolj pametno porazdelite, tako bo izkupiček na vseh področjih občutno večji. Pazite na svoje telo in se poskusite več gibati.

STRELEC 
Mnenja se bodo zaradi lune v škorpijonu razlikovala, nekaj bo tudi prepirov in besednih dvobojev. Prebudilo se bo veliko novih idej, kljub temu pa se bo težko ustaviti in zbrati ter jih udejanjiti.

KOZOROG 
Bolj kot v preteklih dneh boste uživali v vsakdanjih obveznostih in bolj boste cenili drobne stvari, ki se bodo pojavile, vendar se boste težko upirali skušnjavam, kakršne koli že bodo.

VODNAR 
Veliko zamisli, za katere ste bili še pred kratkim prepričani, da so fenomenalne, se lahko z luno v škorpijonu, ki prebuja razne dvome razblini v enem samem negativnem trenutku.

RIBI 
Bodite pripravljeni pozabiti na rutino in se raje prepustite nepredvidljivim dogodkom. Naj vas vodijo občutki, ne razum, in morda boste doživeli kaj vznemirljivega in novega ter spoznali nekaj pomembnega.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.