Magazin > Horoskop in Numerologija
1023 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 19. avgusta 2024

horoskop Profimedia
Pred vami je zaradi vpliva Polne lune nenavaden dan, v katerem določena pričakovanja morda ne bodo izpolnjena, prav tako lahko naletite na kakšno zoprno oviro.

Ne jezite se preveč, saj vam konjunkcija med Soncem in Merkurjem podarja priložnost jasnih misli, vendar le če bodo podkrepljene z odločnim pristopom. Na področju čustev s konkretnimi koraki raje še malce počakajte. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Obveznosti vas bodo zaradi intenzivnega vpliva Polne lune s svojim tempom iritirale in plašile, zato tokrat kljub temu, da boste prepričani vase, ne boste mimogrede opravili z njimi. 

BIK

Ne dovolite nekomu, ki mu nikoli nič ni všeč, da vas s svojim nerganjem spravi v slabo voljo. Dobri rezultati na področju kariere so vam zagotovljeni, vendar le, če boste verjeli vase.

DVOJČKA

Ko se boste zagnali v različne stvari, boste z energijo Polne lune, ki bo obremenilna ugotovili, da niste najbolj odločni glede tega, kaj vas v resnici veseli.  Počakajte na boljše pogoje.

RAK 

Energija, ki se bo prepletala na področju čustev, bo zaradi Polne lune bolj napeta, prav tako vas bo pri delu ter pri pomembnih finančnih odločitvah spremljala nemirna misel.

LEV

Na čustvenem področju boste bolj previdni kot ste običajno, želeli si boste nekoga, ki bo popolnoma pripaden. Čeprav si potrebe po počitku ne boste priznali, si kljub temu vzemite čas zase. 

DEVICA

Zaradi močnega vpliva Polne lune nikar preveč ne razmišljajte o poslovnih in finančnih zadevah. Pojdite raje na sveži zrak, razbremenite nasičene misli in razgibajte svoje telo. 

TEHTNICA 

Namesto da bi se veselili nečesa, kar ste nestrpno čakali, boste zaradi neugodnega vpliva Polne lune v vsaki zadevi našli razlog za pritoževanje. Zelo zahtevni boste tudi na področju ljubezni.

ŠKORPIJON

Priznali si boste, da se niste sposobni sprostiti, saj vas nekaj, kar zaznavate v notranjosti priganja k temu, da si zastavljate vedno več obveznosti, tudi če nimate dovolj časa. 

STRELEC

Nekdo vas bo v trenutku, ko boste zaradi Polne lune zamišljeni presenetil s kočljivim, vendar zelo pomembnim vprašanjem. Ne postavljajte si meja tam, kjer jih za vas postavljajo drugi.

KOZOROG 

Misli bodo zaradi vpliva Polne lune neprestano begale, razpoloženje bo nihalo iz trenutka v trenutek. Pomembno bo le, da nihče ne povzdiguje glasu, zato se skušajte umiriti.

VODNAR

Ko se bo nekdo prijetno pošalil na svoj račun, boste nasmejani, ostale zadeve, še posebej tiste, povezane z denarjem pa boste zaradi vpliva Polne lune težje sprejemali. 

RIBI

Pokazali boste, da imate jeklene živce, predvsem v trenutkih, ki so povezani z raznimi nesporazumi zapleti. Ljubezenska presenečenja bodo naredila dan lepši, ter bolj sproščen.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.