Magazin > Horoskop in Numerologija
4697 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 19. junija 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Resnično vam bo mar, kako vas drugi dojemajo, in z veseljem boste v določeni situaciji spremenili svoje vedenje, da bi ugajali drugim.

Nikar pa ne izpostavljate preveč svojih občutkov in misli, saj lahko iskrenost kdo spretno izkoristi. Ves čas se boste izogibali napetim stanjem in si prizadevali za mir in spokojnost. Soočanju s težavami se boste želeli izogniti. Všeč vam bodo vsi koraki, ki bodo vključevali sočutne prijeme. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Razmislite in se vprašajte, kaj je tisto, kar vam ne dovoli prodreti naprej. Mentalne zaznave bodo vodile k temu, da se skušate na vrh zavihteti nekoliko bolj umirjeni in osredotočeni. 

BIK
Po eni strani boste vztrajali, da vam je glede nečesa vseeno, da vas nič ne obremenjuje, po drugi strani pa vas lahko v samoti preplavi teman snop misli, ki vas bodo begale. 

DVOJČKA
Nerešena vprašanja in razni vzorci z luno v raku zopet stopajo na plano. Pričakujte težke energije, ki si jih nikakor ne boste znali razlagati, saj bodo segale preveč v globine za vaš okus.

RAK
Osredotočiti se boste morali na preobrazbe in spremembe, nekatere bodo spontane, za druge boste odgovorni sami. Vmes pa ne pozabite, da je prihodnost lahko svetla če se tako odločite.

LEV
Bodite z energijo raka predvsem pristni, izogibajte se raznim vnaprej začrtanim scenarijem, povejte to, kar mislite v danem trenutku, vendar z nekaj elegance ali prefinjenosti.

DEVICA
Namesto, da bi bili navdušeni nad tem, da vas nekdo želi voditi, boste zaznavali omejitve in notranjo napetost. Ključ bo v sodelovanju in povezovanju, zato se ne izogibajte skupnim odločitvam.

TEHTNICA
Sprejmite, da se morajo določene stvari še zrušiti in si zagotoviti pravo mesto, nato boste pripravljeni podati se naprej, brez vseh negativnih silnic, ki so vas do sedaj vlekle nazaj. 

ŠKORPIJON
Z energijo lune v raku prihaja trenutek introspekcije. Spoznali boste, da si želite da se te poglobitve, ki so morda načele zoprne rane nadaljujejo, da vas popeljejo do spoznanj.

STRELEC
Začutili boste olajšane od vseh težav in trpljenja, ter poskusov, da bi odnos zakrpali. Všeč vam bo, da se z določeno osebo resnično razumeta in da lahko izboljšata stvari, ki so bile v preteklosti sporne. 

KOZOROG
Pravo srečo boste našli tam, kjer se lahko z nekom pogovorite v živo, lahko pa da bo splet kljub temu odskočna deska za začetek prijateljevanja. Pomembno je, da se izogibate raznim sumljivim obrazom.

VODNAR
Skrbno preglejte svoje prejšnje naložbe in načrte glede svojega premoženja, saj bi se morali razčistiti nekateri vzponi in padci, ki so vam nagajali. Naprej se boste podali polni pričakovanj.

RIBI
Tokrat boste želeli blesteti na lestvici uspeha, tudi če bo to pomenilo, da se morate z določenimi posamezniki boriti. Ponosni boste, če boste lahko dokazali svoje sposobnosti in veščine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.