Magazin > Horoskop in Numerologija
1062 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 2. septembra 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Kljub hladni in zadržani energiji boste na področju dela in denarja ubirali prave poti ter reševali tisto, kar je nujno potrebno.

Začnite s pomembnimi pogovori pravočasno, saj se boste le tako rešili neprijetnega občutka. Čustva vas bodo na trenutke močno vznemirila, saj ne boste deležni dovolj potrditev in prijetnih komplimentov. Vse se bo odvijalo na podlagi razumskih odločitev. Pomembno je, da se zaposlite, tako umsko kot tudi fizično, saj boste potrebovali nekaj, kar vas motivira. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Zaradi budnega uma se boste lahko pohvalili z naprednimi spoznanji, zaradi katerih boste lažje kot v preteklih dneh sprejemali odločitve. Vezani boste zelo zadovoljni, saj se bodo vrstili prijetni trenutki.

BIK
Dobro boste razpoloženi, tako v ljubezni kot tudi v karieri, saj vam energija luna v devici prinaša budnost, s katero boste sposobni spregledati ali celo ugotoviti nekaj posebnega.

DVOJČKA
Zmotilo vas bo, da se načrti, ki so bili popolnoma dodelani, spreminjajo v zadnjem trenutku. Z nekom izmed znancev boste preostri, tudi zaradi napetosti, ki jo boste zaznavali v sebi.

RAK
Deležni boste argumentov ljudi, ki bodo zaradi lune v devici, ki prebuja zahteven ter kritičen pristop zahtevali vedno več. Ne bodite presenečeni, če v določenem trenutku ne boste vedeli kam in kako.

LEV 
Pazite glede stroškov, saj ste trenutno kljub dosledni energiji lune v devici zelo neprevidni. Zavihtite se čim prej na tisto pot, ki vključuje več odločnosti ter prodornost.

DEVICA
Vse se bo z energijo lune v vašem znamenju odvijalo spontano, zato ne oklevajte več s pomembnimi odločitvami. Čas je, da naredite korak, ter se prenehate spraševati, kaj si o vas mislijo drugi.

TEHTNICA
Glede čustvenega področja, ki že nekaj časa diši po skladnosti, boste sproščeni tudi na drugih področjih. Prav tako boste, karkoli boste počeli, pozorni na vsako drobno malenkost.

ŠKORPIJON
Določen odnos vam bo po dolgem času zopet izredno pri srcu, saj boste doživeli s strastjo obarvano presenečenje. Končno se bodo vse stvari, ki niso bile dorečene zavihtele v pravo smer.

STRELEC
Pomembne odločitve bodo odvisne od trenutnega počutja, zato pričakujte z luno v devici resen pogled ter analitično prepletanje vseh stvari, ki so za vas trenutno ključnega pomena. 

KOZOROG 
Potrpežljivost bo na preizkušnji, posebno če se vse skupaj odvija v službenem okolju, v katerem je že nekaj časa prisoten nemir. Nekomu pokažite, kam ste dolgoročno namenjeni.

VODNAR
Ugotovili boste pomembno napako, vendar ne bodite preveč razočarani, če vas nihče ne bo pohvalil. Počutje se bo tekom dne izboljšalo in presenečeni boste, kako zabavno bo zvečer.

RIBI
Če boste na področju financ takrat, ko se bo od vas to pričakovalo, naredili ključne poteze, se boste umirili in opazili tudi drobne malenkosti, ki se bodo kasneje prepletle v pomembno situacijo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.