Magazin > Horoskop in Numerologija
12372 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 22. januarja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Pomembno bo, da sledite tisti smeri, ki vas resnično zanima, saj boste zaznavali sposobnost, da opazite, katere stvari podpirajo iskren namen.

Če boste preveč razmišljali ali poskušali biti potrpežljivi, se lahko vse skupaj spreobrne v razposajen kaos. Zaželeno je, da se izražate odprto, iskreno, brez zadržkov. V ljubezenskih odnosih se boste težje umirili in prisluhnili, pomembno bo, da je prisotne dovolj strasti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Čeprav boste zelo družabni in zgovorni, utegnete v določenih situacijah čutiti zadrego. Skratka, nekaj več sivih las vam bodo povzročale čustvene zadeve, ki se bodo komplicirale.

BIK
Počasi odpravljate težave, ki so povezane z ljubezenskim odnosom, zato bo prisotnega več razumevanja. Samski, za vroč zmenek je najbolj primeren večer, saj boste razigrani in željni strasti.

DVOJČKA
Čeprav pretiravate, v bistvu ni razlogov, da bi se pritoževali, saj je vse skupaj čisto normalno, le nekoliko ste vznemirjeni. Tokrat bodo čustva premočna, da bi jih lahko imeli pod nadzorom.

RAK
Preveč boste z luno, ki bo skozi dan v dvojčkih raztreseni, zato ne boste slišali mnenja drugih. Nimajo možnosti, da bi vas prepričali o čemer koli drugačnem, kar bi vam lahko morda koristilo.

LEV
Ljubezenske zvezde vam bodo naklonjene, prav tako vas usmerjajo v prave odločitve. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite naslednji korak in ne čakajte na boljše priložnosti.

DEVICA
Večjih prelomnic na področju kariere in denarja še nekaj časa ne bo. Morate se veliko bolj potruditi in narediti kakšen konkreten korak. Počasi prehajate v novo obdobje, ki prebuja vztrajnost.

TEHTNICA
V svoj svet boste skušali zvabiti ljubljeno osebo, ki pa vam tokrat ne bo imela želje sladiti. Ljubezensko področje bo od vas tokrat zahtevalo veliko vztrajnosti ter prilagajanja.

ŠKORPIJON
Ker boste razmišljali pozitivno, boste bolj odprti za najrazličnejše priložnosti. Nagonsko se boste odločali za spremenjen delovni in finančni ritem. Usmerjali se boste tudi v prihodnost.

STRELEC
Upoštevati bi morali več novic ter pomembnih informacij, namesto tega pa si preprosto zatiskate oči pred nečim, kar vam ni pisano na kožo in vas v bistvu spravlja v slabo voljo.

KOZOROG
Pogovor o težavni temi vas lahko vznemiri, vrtite se v krogu in ne najdete pravih korakov, da bi se z njimi postavili zase, zato se najprej usmerite vase, šele nato se odzovite.

VODNAR
Po srečanju, o katerem ste dolgo razmišljali, boste končno ugotovili, katera je prava pot, posebno v odnosih s tistimi prijatelji in simpatijami, ki vas vznemirjajo že nekaj časa.

RIBI
Dobro se boste razumeli s prijatelji, njihove simpatične prigode vas bodo razvedrile, zato boste z lahkoto postavili težave malce na stran, ter delovali kar se da optimistično.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.