Magazin > Horoskop in Numerologija
1034 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 22. julija 2024

astrologija, astronomija Profimedia
Dan bo manjša prelomnica, saj se odpirajo vrata v obdobje leva, ki prebuja sproščenost, velikodušnost in veselje.

Zaznavali boste prodorno energijo, ki vam ne bo dovolila ležernih in nesigurnih korakov.  Odprte vibracije vodijo k iskrenemu pristopu in deljenju misli ter argumentov. Pomembno bo, da se, ko nekaj začutite, tudi če vam ni najbolj všeč, ne zaprete vase. Prebudilo se bo zaupanje, dvomi pa se bodo s tem počasi razblinili. (Horoskop.si)

OVEN
Dan, ki ga bo polepšala energija lune v vodnarju, bo namenjen ustvarjanju in iskrenemu prijateljevanju. Izkoristite pogum in brez zadržkov naredite tisto, s čimer že dlje časa odlašate.

BIK
Preveč ste zadnje čase radodarni, kar vas lahko tokrat drago stane. Poskusite se osredotočiti na pomembne zadeve in se postavite v ospredje glede izredno obetavnega načrta.

DVOJČKA 
Pri marsičem boste zaradi odločnosti, ki se bo prebudila v pravem trenutku, pustili svoj pečat. Najpomembnejši trenutek bo vsekakor finančni uspeh v pomembnem poslovnem pogovoru.

RAK 
Ignorirali boste vse možne obveznosti, ki vas omejujejo s svojo zahtevnostjo in vam kradejo čas. Odločili se boste, da si vzamete čas, ter prisluhnite sebi, svojim potrebam in željam.

LEV
Veliko dela se vam je nakopičilo, vse skupaj bi radi nekako preložili, vendar to ne bo najboljša izbora, saj nekdo čaka, da zaključite. Vse skupaj vas lahko, če si boste dovolili močno vznemiri.

DEVICA
S svojo prikupnostjo boste spontani, prav tako boste, ne glede na ljubezenski status privlačili nasprotni spol kot magnet. Veliko stvari, ki so bile nejasne, lahko sedaj dobi drugo podobo.

TEHTNICA 
Pustite preteklost za sabo in podarite z energijo vodnarja priložnost osebam, ki na novo vstopajo v vaše življenje. Umaknite se nekomu, ki se vam pravzaprav izmika in išče izgovore. 

ŠKORPIJON 
Nikar ne bodite, ko se bo nekaj na področju dela zavrtelo v drugo smer panični, saj se bo vse razvilo v donosni smeri. Z mirnimi živci se boste veliko lažje soočali, tudi na področju odnosov.

STRELEC
Če se vam bo nekdo, ki ves čas dreza v vas zdel preveč nadležen, mu to odkrito povejte. Postaviti se bo treba zase, saj boste opazili, da nekateri posamezniki resnično nimajo meja.

KOZOROG 
Na dan prihajajo z energijo lune v vodnarju, ki se izogiba dolgčasu nove teme in nova vprašanja, ki vas bodo najprej prestrašila, nato pa popeljala k novim spoznanjem naproti. 

VODNAR 
Preveč boste zaupljivi in navdušeni, zato popazite predvsem pri novih poznanstvih. Prva ocena bo tokrat žal napačna, zato nikar ne izdajte vseh podrobnosti, ki se bodo pletle po mislih.

RIBI 
Z energijo lune v znamenju vodnarja boste čutili močno potrebo po druženju s prijatelji. Klica se bodo iskreno razveselili in organizirali prijetno druženje, na katerem boste spoznali, da je prepovedan sadež zelo sladek.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.