Magazin > Horoskop in Numerologija
2553 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 26. avgusta 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Želeli si boste čim prej storiti vse, kar je na urniku ter z energijo Zadnjega krajca zaključiti vse, kar vas po tihem bremeni.

Razposajene misli bodo begale sem ter tja, zato se boste bolj težko zbrali in ocenili, kaj potrebujete v tem trenutku, da bi prebudili osebno zadovoljstvo. Drobni koraki lahko, če bodo premišljeni, vodijo do pomembnih stvari in odločitev. Na področju zdravja in počutja boste zadovoljni.

OVEN

Z energijo lune v znamenju dvojčkov boste raztreseni ter muhasti. Ne čudite se, če vam bo vse, česar se boste lotili, šlo narobe. Prav tako pazite v službi, saj nekdo do vas ni najbolj iskren.

BIK

Na čustvenem področju se z Zadnjim krajcem počasi ter premišljeno podajte naprej na pot k napredku odnosa. Iskreno priznanje, da ste za določene zaplete krivi sami, vas bo rešilo.

DVOJČKA

Na področju dela boste z energijo Zadnjega krajca, ki prebuja stabilnost ostali zvesti sebi. Na vsako vprašanje boste znali v pravem trenutku ustrezno ter iznajdljivo odgovoriti.

LEV

Zaradi lune v znamenju dvojčkov boste na trenutke zelo sumničavi, kar ni najboljši način, da rešite razne zaplete, povezane s stanjem v službi, ki vas neprestano mečejo v slabo voljo. 

RAK

Nestrpni se boste spoprijeli z nalogo, ki ne sodi v vaše najljubše področje. Začnite postopoma, da se ne bo vse skupaj obrnilo v kaos. Morda vključite tudi nekoga od sodelavcev.

DEVICA

Pravila in težji pogoji vas lahko zaradi energije lune v znamenju dvojčkov obremenijo, zato vztrajajte pri zadevah, ki so že preverjene. Čas je, da se pomaknete naprej ter da osebno napredujete.

TEHTNICA

Področje čustev bo zaradi vpliva energije v dvojčkih postreglo s presenečenji, ki bodo zahtevala več prilagajanja. Ne ozirajte se na tiste, ki vam določajo tempo, raje izberite svoj način delovanja.

ŠKORPIJON

Na področju kariere se bodo pokazale odlične priložnosti, zato bodite budni ter iznajdljivi. Področje čustev bo temeljilo na vzponih in padcih, od vas bo odvisno, kam se boste nagnili.

STRELEC

Znašli se boste v nezavidljivi situaciji, še posebej na področju odnosov v službi, kjer lahko z energijo dvojčkov opravljivost povzroči resno zagato, zato dobro razmislite, preden ogovarjate. 

KOZOROG

Prihaja nekaj zanimivih ter nenavadnih sprememb, s pomočjo katerih boste zopet dobili občutek, da ste živi in da se okoli vas veliko pestrega dogaja. Utrujenost boste sposobni premostiti.

VODNAR

Ne razumete, kaj lahko pričakujete od osebe, ki si želi vaše bližine, po drugi strani pa se nenehno izmika resnim pogovorom. Priznali si boste, da vas vse skupaj preveč obremenjuje. 

RIBI

Zbrani boste in odločni, tako da vam v nobeni nalogi, ki si jo boste zastavili, kljub temu da se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov, ne bo spodletelo. Marsikdo vam bo zavidal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.