Magazin > Horoskop in Numerologija
796 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 29. julija 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Z energijo konjunkcije med Luno in Uranom pričakujte nepričakovano.

Prav tako ne stavite samo na razum, saj bo pomembno tudi vse, kar se prepleta v notranjosti. Prepričani, da veste vse, lahko izrečete kakšno neprimerno besedno frazo ali naredite korak, ki se bo izkazal za neroden. Na področju čustev ne boste najbolj navdušeni nad strastjo, bolj intenzivno se boste ukvarjali s tem, komu lahko zaupate in komu ne. (Vir: Horoskop.si)


OVEN 
Z energijo lune v biku boste sposobni združiti prijetno s koristnim, še posebej po srečanju, ob katerem boste še bolj navdušeni nad nekom. Na vidiku so zanimivi preobrati.

BIK 
Najlepše stvari se bodo dogajale tam, kjer jih ne boste pričakovali. Zaradi energije lune v vašem znamenju vas bo vodil občutek, da držite vajeti v svojih rokah, tudi glede poslovnih zadev.

DVOJČKA 
Utrujeni si boste priznali, da potrebujete več razvedrila in sprostitve. Preložite pomembnejše opravke, še zlasti, če so tesno povezani s komunikacijo in napornimi koraki.

RAK 
Nekateri dogodki ne bodo v kontekstu z notranjo držo, lahko, da se vas bodo intenzivno dotaknili tudi na čustveni ravni. Prepričani boste, da so vaše besede in razmišljanje prava izbira.

LEV 
Zahtevali boste več spoštovanja s strani ljudi, ki vas obkrožajo, kar vas vodi k dvigu samozavesti in urejenim mislim. Teorijo boste z energijo lune v biku z veseljem potrjevali s prakso.

DEVICA 
Čas je, da razmislite v povezavi z zadevo, ki zahteva od vas več prilagajanja in tolerance. Ignoriranje vam lahko povzroči naval slabe volje, zato se raje čim prej soočite. 

TEHTNICA 
Vse, kar ste pričakovali, bo kljub ležerni energiji lune v biku hitreje steklo. Popravili boste lahko tudi nekaj drobnih napak, ki ste jih storili v preteklosti. Pomembno bo, da sledite sebi.

ŠKORPIJON 
Intenzivno boste razmišljali o nadgradnji odnosa, ki je v zadnjem času obtičal na točki nezadovoljstva. Poskusite se osredotočiti na osnovne stvari in se ne obremenjujte z drugače mislečimi.

STRELEC 
Na čustvenem področju vas lahko vznemiri nekdo, ki ima še vedno glavno besedo in ne razume vaših skrbno zastavljenih stališč. Dogajanje bo nepričakovano, počutje pa nihajoče.

KOZOROG 
Z energijo lune v biku se boste odločili za lenarjenje v krogu tistih, ki vas na vsakem koraku pomirjajo. Bodite pa kljub temu premišljeni pri odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice.

VODNAR 
Z luno v biku boste izredno dovzetni za lepe besede, laskanja in pihanje na dušo, ne pozabite pa tudi na pomembne obveznosti, povezane s plačili, saj vas žal ne bodo čakale. 

RIBI 
Pazite v medsebojnih odnosih, saj vas bo spremljal občutek, da vas določeni posamezniki preveč silijo v nekaj, kar vam ni všeč. Pri številnih stvareh boste neodločni.  
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.