Magazin > Horoskop in Numerologija
10562 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 3. junija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Stopamo v obdobje Merkurja v znamenju dvojčkov, zato se komunikacija iz trenutka v trenutek izboljšuje.

Zanimalo vas bo vse, želeli boste raziskovati in prejemati nove smernice, vendar ne boste dovolj natančni in dosledni, da bi se zadev držali do konca. Ljubezen bo spontana in navihana, resnih in dolgoročnih obljub tokrat raje ne dajajte. Prav tako lahko pozabite na kakšno nepomembno malenkost. Počutje bo nihalo, vendar ne v skrajnosti.

OVEN 
Zvesti sebi in skritim željam se boste z energijo lune v biku, ki bo premišljena, podali v realizacijo. Tudi če se bo kdo spotaknil ob vas z negativnim komentarjem, vas to ne bo zmotilo.

BIK 
Težave se z luno v vašem znamenju umikajo. Vesolje vas s tem, ko vas je pahnilo v določeno zoprno lekcijo ni kaznovalo, ampak vas je testiralo in naredilo bolj močne in stabilne.

DVOJČKA 
Tudi če se nahajate v občutljivem obdobju, se bo zdravstveno področje počasi stabiliziralo. Tudi nemogoče stvari lahko sedaj dosežete, saj vas ne bo čisto nič oviralo ali blokiralo.

RAK 
Četudi boste imeli občutek, da niste poželi slave, počakajte in se prepustite dogajanju, ki bo prijetno. Čas je, da dvignete svoje čustvene globine na višjo raven ter se usmerite v prožnost in intenziteto dogajanja.

LEV 
Zelo boste cenili svojo neodvisnost in svoje metode reševanja situacij, ki vas ne bodo pustile na cedilu. Razveselilo vas bo, da boste dosegli ravnovesje med odgovornostjo in sproščanjem.

DEVICA 
Bodite z luno v biku pripravljeni vložiti ogromno truda v svoje načrte, da bo zaključek takšen, kot si ga želite. Če se bo za vaš okus premalo dogajalo, nikar ne postanite razdražljivi.

TEHTNICA 
Analitično boste iskali globoke odgovore ter globino v medsebojnih odnosih. Pojavilo se bo tudi resno zanimanje za osebni napredek, kar pa naj ne bodo vaša edina zaposlitev.

ŠKORPIJON 
Na področju kariere ničesar ne izločajte, saj bodo pomembni vsi dejavniki, poleg tega boste morali biti pozorni tudi na malenkosti. Na vsak način boste želeli izboljšati finančno stanje.

STRELEC 
Potrebne bo več previdnosti, saj boste z luno v biku močno nagnjeni k zapravljanju. V določeni situaciji pokažite vsem, ki vas obdajajo, da niste vihravi najstnik ali najstnica, ampak odgovorna oseba. 

KOZOROG 
Vaše telo bo prepleteno z ugodnimi vibracijami lune v znamenju bika, zato se mu posvetite. Usmerili se boste v uspeh in nadgradnjo ter se znebili labilnosti in nezadovoljstva.

VODNAR 
Prisiljeni se boste nadzirati v odnosih, v nasprotnem primeru se boste, ker boste bolj trmasti kot običajno ves čas vrteli v konfliktih. Zvečer prihaja veliko več užitkov in sproščenih zamisli. 

RIBI 
Čeprav v delo ne boste vložili pretiranega truda, lahko z energijo bika kljub temu pričakujete ugodne rešitve. Da dosežete vse, kar si želite, morate upoštevati tudi duhovno plat.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.