Magazin > Horoskop in Numerologija
1096 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 5. avgusta 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Veliko boste lahko storili, če boste umirjeni in pripravljeni na kompromise.

Preveč hitro in napeto delovanje lahko prebudi nervozno energijo, ki vodi v nesporazume. Izmikanje konkretnim odgovorom in prirejanje resnice vas lahko drago stane, zato bodite iskreni. Vseeno vam bo, kaj si drugi o vas in o vaših dejanjih mislijo, zato boste delovali po svoji poti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Čeprav se Merkur pomika v retrogradno smer, bo dobra energija povezana z informacijo, ki jo boste slučajno zasledili. Če želite na področju financ napredovati, bodite bolj pozorni na malenkosti.

BIK 
Prijetno presenečeni boste nad pozornostjo, ki vam jo bo določena oseba nudila, vendar preden brezglavo zaupate, najprej preverite, kakšno je v resnici njeno pravo ozadje. 

DVOJČKA
Z energijo lune v znamenju leva boste zvesti lastnemu prepričanju, kar se bo izkazalo za najboljšo odločitev v smeri, da poudarite svoje lastnosti ter prednosti, na katere ste ponosni.

RAK 
Želja po ustvarjalnosti bo trpela, saj vas bodo ves čas potiskali v rutino in razna  oprijemljiva dejstva. Na pomoč vam bo priskočil zelo uporaben nasvet nekoga od znancev.

LEV
Komaj čakate, da vam podarijo v službi priložnost, saj slutite, da končno prihaja čas, v katerem lahko na poslovnem področju ustvarite še boljše rezultate, ter okrepite tudi finance.

DEVICA
V mislih se bodo neprestano prepletale razne poslovne uganke, ki jih boste želeli rešiti z logičnim pristopom. Imate dovolj časa za vse, tudi za to, da nekomu podarite prijeten nasmešek.

TEHTNICA 
Prihajajo ljubezenske novosti in predlog, ki vas ne bo pustil ravnodušnih, saj že nekaj časa hrepenite po strastnem srečanju. Skušajte tokrat biti navihani in malo bolj odprti.

ŠKORPIJON
Zaradi energije lune v levu boste raje sami kot v družbi, ki vam zadnje čase ni najbolj pisana na kožo. Vznemirjali vas bodo tisti, ki nenehno govorijo ter se šopirijo, čeprav nimajo prav.

STRELEC
K pomembni zadevi boste pristopili drugače, vsekakor bolj izvirno, kar vam prinaša čudovit zaključek in aplavz s strani sodelavcev. Čustva vas bodo v pozitivnem smislu vznemirila.

KOZOROG 
Energija lune v tehtnici bo na področju medsebojnih odnosov zarisala nevidne meje ter vas usmerila, da nekomu pokažete, da se z njegovo idejo ali mnenjem v bistvu ne strinjate.

VODNAR
Pri nečem, kar je povezano z iznajdljivostjo, boste uspešni kot že dolgo ne. Zavedati se boste začeli, da čas prehitro teče in da lahko nekaj, če se boste ustavljali pri malenkostih, zamudite.

RIBI
Mikalo vas bo, da se poigrate s srečo, da se soočite ter da sklenete, kako nadaljevati v prihodnjem obdobju. Vse kar se bo dogajalo, bo hitro ter učinkovito zbežalo mimo vas.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.