Magazin > Horoskop in Numerologija
545 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 7. oktobra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Končno se prebujajo bolj optimistično naravnane misli ter ideje, ki vam lahko podarijo upanje na boljši jutri.

Ne bodite presenečeni, če boste ves čas želeli, da se dogaja nekaj razigranega, pred preveč resnimi zadevami se boste umikali, nekateri celo bežali. Na področju odnosov in čustev bo sicer prijetno, vendar raznih razrešitev ter poglobitev tokrat ne pričakujte, saj boste stremeli k temu, da je vse, kar vas obdaja, spontano in enostavno. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v strelcu, boste zmedeni, zato čim prej sprejmite dejstva, ne razmišljajte o nemogočem, tudi ko vas bo doletelo nekaj, kar vam ni najbolj pisano na kožo. 

BIK 
Želeli boste mir, vendar bo luna v strelcu ustvarila razigrano stanje, obdano z veliko spontane komunikacije. Če se pojavijo ovire, ostanite potrpežljivi in zaupajte vase, da zmorete.

DVOJČKA 
Vse,  kar se bo dogajalo, bo zaradi ugodne vibracije strelca prineslo dobre rezultate, po katerih hrepenite že dlje časa. Ljubezenske situacije vam bodo ne glede na to, ali ste vezani ali samski zelo ustrezale.

RAK 
Odprti za nova spoznanja, se z energijo lune v strelcu odpravite naprej po sproščeni poti življenja. Sami boste svoje sreče kovač, zato se v kočljivih situacijah nikar ne zanašajte na druge. 

LEV 
Popaziti morate, da boste, tudi če vam ne uspe takoj, drugim privoščili zmago in lepe misli. Želeli boste navezovati stike s podobno mislečimi. Prav to bo pravi balzam za dušo. 

DEVICA 
Prebuditi boste želeli samozavest, kar z energijo lune v znamenju strelca ne bo težko. Dan bo ugoden za reševanje vseh tistih zadev, ki so povezane z medsebojnimi odnosi. 

TEHTNICA 
Skušajte biti predvsem iskreni, saj bo luna v strelcu zahtevala na vseh področjih direkten, skoraj brutalen pristop. Na vsakem koraku boste iskali priložnost za zaslužek. 

ŠKORPIJON 
Prijatelji se bodo spomnili na vas, prejeli boste simpatično povabilo, zato vam nikakor ne bo dolgčas. Prej se vam lahko zgodi, da ne boste imeli dovolj časa za vse resne opravke.

STRELEC 
Skušajte čim prej dvigniti glavo, le tako boste doživeli pozitivne stvari, prav tako vas bo bodrila energija lune v vašem znamenju. Morda se bodo zadeve odvijale počasi, vendar učinkovito. 

KOZOROG 
Pred vami je dan srečnih naključij, povezanih s finančnim področjem. Z nasmehom sprejmite situacije, ki se bodo vrstile na področju kariere ena za drugo. Srčna novica prebuja bolj svetle misli.

VODNAR 
Ocenili vas bodo, da ste preveč izbirčni in zahtevni, vi pa boste kljub temu vztrajali, da nekaj naredite po svoje, tudi če bo to pomenilo, da se boste mogli več časa zadržati v službi. 

RIBI 
Prav je, da na področju kariere storite kakšen novi korak, vendar storite to zaradi zmedene energije lune v znamenju strelca po tehtnem premisleku. Čas je, da se odkrito soočite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.