Magazin > Horoskop in Numerologija
1074 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 10. avgusta 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Odločili se boste za nekaj pomembnega in lahko ste dejansko zadovoljni, saj se odpirajo nove dimenzije.

Umirjen um se bo osredotočal na komunikacijo ter premišljene korake, ki lahko vsebujejo željo po poglobitvi. Zaznali boste mentalno budnost, prilagodljivost in radovednost. Nikar pa ne pozabite na pomemben faktor, to je razumsko ocenjevanje zadev v domačem okolju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pričakujte kljub prijetni energiji lune v tehtnici nekaj zoprnih zapletov, še posebej pri nalogah, ki bodo zahtevale od vas, da se podate preko svojih zastavljenih meja in želja. 

BIK 
Nekdo vas trenutno ne bo sposoben prepričati, saj točno veste, kaj bi radi storili, kljub temu da bo prisotnega nekaj nerazumevanja. Ne zastavljajte vprašanj, ki lahko vodijo v konflikte.

DVOJČKA
Počasi s tem, ko vas vsi nekako prehitevajo ugotavljate, da ste v zaostanku, kar vas notranje močno obremenjuje. Zazrite se bolj globoko vase in se posvetite svojim najbližjim.

RAK
Nikar se trmasto ne oklepajte nečesa, namesto da bi poskusili nekaj, kar se vam ponuja na dlani. Na osebnem področju bo pred vami veliko izzivov, ki jih bo težko uskladiti s potrebami družine. 

LEV
Težko vam bo kar tako pozabiti na nekaj, kar še vedno močno odmeva v vaših mislih, saj vas je prizadelo. Proti večeru vas bo navdihnil nekdo, ki vas zelo dobro pozna in razume. 

DEVICA 
Opazili boste nekaj motečih dejavnikov, na katere nikakor niste pomislili, saj ste bili prepričani, da poznate vsa pravila. Prebudili se boste ravno takrat, ko se bo vse skupaj že zaključevalo.

TEHTNICA
Pokažite, da ste samozavestni in da se ne boste ustavili tudi če se nihče ne strinja z vašimi predlogi. Presenečeni boste nad razpletom zanimive situacije na čustvenem področju.

ŠKORPIJON 
Dogovor, ki se ga veselite, bo pustil tako zelo močan pečat, da boste v mislih vse skupaj večkrat zavrteli nazaj. Všeč vam bo, da se na določeno osebo lahko zanesete.

STRELEC
V dan se boste podali navdušeni in klepetavi, vendar kljub temu pozorno in previdno izbirajte besede, da se preveč ne zapletete. Pomembne odločitve naj raje še malce počakajo.

KOZOROG
Pazite z nekom, ki je zelo zahteven, saj se lahko hitro zapletete v konflikt, ki ga bo težko rešiti. Ne počnite ničesar težjega, dokler ne boste vseh zadev analizirali ter preverili.

VODNAR
Zadeve boste opravljali s tempom, ki bo marsikoga prepričal, da se vam pridruži. Če se lahko popolnoma sprostite, si vzamete čas zase, da si napolnite baterije, bo dan še lepši.

RIBI
Ni vam treba pretiravati, saj morate potem preveč intenzivno razmišljati, kaj bi bilo treba storiti. Bodite pozorni na vsako podrobnost, da česa pomembnega ne spregledate. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.