Magazin > Horoskop in Numerologija
10125 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 13. julija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Ključnega pomena bo domače okolje, ki ga boste skušali urejati in narediti še bolj toplo ter prijetno.

Čeprav vas bodo mikali plemeniti cilji, se lahko ustrašite, ko se bo treba konkretno odločiti. Skušajte biti v bližini ljudi, ki jim je mar za vas. Popestrili vam bodo razpoloženje, dvignili samozavest in pokazali, da stvari kljub vsemu niso tako negativne. Prebudite veselje ter optimizem, le tako se bo vse skupaj zavrtelo v razigrano smer. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Odločitve, o katerih si v preteklem obdobju niste upali niti razmišljati, ponovno stopajo na plano, z namenom, da se usmerite vanje. Potrebujete samo pogum in manjši zalogaj tveganja.

BIK
Če se spogledujete z željo po dodatnem zaslužku, je čas nadvse primeren za planiranje tveganih korakov. V opravke v domačem okolju boste zakorakali samozavestno.

DVOJČKA
Prijeten korak, obarvan s komplimentom osebe, ki vam je pri srcu, bo dovolj dober razlog za zadovoljstvo. Znebili se boste raznih napornih  obremenitev na osebnem področju. 

RAK
Pričakujte z luno v tehtnici več zaupanja in iskreno radost na področju ljubezni. Močno poudarjeno bo notranje doživljanje, še posebej pri tistih rakih in rakicah, ki ste v razmerju.

LEV
Na poglede drugih se ne boste ozirali, če si boste nečesa želeli, boste znali to tudi na ves glas izraziti, ter se boriti, dokler vam ne uspe. Prijetni komplimenti, ki se bodo vrstili, vam bodo polepšali dan.

DEVICA
Privlačna zunanjost, na kateri skrbno delate že nekaj časa, bo zaradi energije lune v tehtnici opažena, zlahka boste navezovali stike, saj boste še bolj samozavestno prepričani vase. 

TEHTNICA
Naj vas ne obremenijo preveč stresni trenutki ter to, da vas nihče ne posluša. Počakajte, da se vam z energijo lune v vašem znamenju ponudi priložnost tam, kjer vam bodo prisluhnili.

ŠKORPIJON
Sumničavost, ki bo prisotna pri tistih, ki se nahajate v daljšem razmerju, lahko povzroči kakšen manjši zaplet. Dan vam prinaša manjše dvome in velika nihanja na čustvenem področju. 

STRELEC
Z veseljem se boste, saj si boste želeli pestrega dogajanja, odzivali na številne klice in uživali v družbi izbranih oseb. Pozornost boste namenili tudi dogodku, na katerega komaj čakate.

KOZOROG
Sestavljene misli bodo prvi pogoj, da rešite v domačem okolju nekaj, kar se je pred kratkim zapletlo. Na pomoč vam bo priskočil nekdo, ki se zaveda, da vsega sami žal ne zmorete.

VODNAR
Postaviti si boste želeli trdne temelje, čeprav se vse skupaj lahko kmalu zavihti v popolnoma nepredvideno smer. Zaljubljeni boste znali na prijeten način očarati ter prepričati.

RIBI
Nekdo vam bo začel s prijetno energijo, ki jo prebuja luna v tehtnici, izkazovati več pozornosti. Poslušajte, ko se boste odločali svoj notranji glas, saj vam lahko svetuje v pravi smeri. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.